Pravilno dekorisanje kućnih kancelarija

MojEnterijer 08.04.2018 09:14
Pravilno dekorisanje kućnih kancelarija


Kada želite da dekorišete svoju kućnu kancelariju, pored stilizovanja zidova, plafona i poda, potrebno je da dodate nekoliko raznobojnih komada nameštaja i dekora...Iako možete misliti da dekor može odvratiti vašu pažnju i sprečiti vas da radite kako treba, vaš prostor ga i dalje mora posedovati. Pored toga, dekor kućnih kancelarija bi trebalo da bude visokofunkcionalan i praktičan kako bi vas na najbolji način motivisao i inspirisao tokom posla.

Pravilno dekorisanje kućnih kancelarija
Zidna umetnost

Komadi zidne umetnosti predstavljaju univerzalnu ideju za bilo koji prostor, od kupatila, do dnevne sobe. Koristite inspirativne elemente koji će vas nagnati i nadahnuti na rad, uneti pozitivnu energiju i misli, ili jednostavno okačite nekoliko fotografija sa vaših odmora, kako bi vas podsećale na momente relaksiranja i uživanja. Galerijski zidovi su još jedna idealna solucija za dekorisanje praznih zidova i mogu istaći sve što volite. Ukoliko osećate da ovakvi zidovi nisu za vas i ne želite da kreirate rupe u svojim površinama, jednostavno postavite nekoliko merdevina i stavite sve što želite na njih.

Pravilno dekorisanje kućnih kancelarija
Table za podsetnike

Ovo je veoma popularna ideja za kućne kancelarije, nije toliko dekorativna, ali je krajnje funkcionalna i praktična. Ovakva tabla može biti kreirana od plute ili metala, što je idealna varijanta za upotrebu magneta prilikom postavljanja podsetnika, dodavanja polica i ostalih komponenti. Najnoviji trend predstavlja pričvršćivanje mreže, koja deluje daleko modernije, ali je takođe funkcionalna i omogućuje pričvršćivanje svega što vam je potrebno. Ukoliko ne želite da prekrijete celokupnu površinu zida sa bilo čim od pomenutog, dodajte nekoliko segmenata od plute, na koje možete prikačiti različite stvari, uključujući umetnička dela i fotografije.

Pravilno dekorisanje kućnih kancelarija
Ogledala

Ukoliko je vaš prostor prefinjen, šik ili glamurozan, možete se opredeliti za ogledalo velikog formata u retro ramu. Postavite ga na pod ili okačite o zid, kako bi reflektovalo svetlost i ispunilo vašu prostoriju istim, učinivši ga većim i prozračnijim istovremeno. Dodajte kristalne lustere ili svećnjake kako biste dobili izuzetan izgled. Tamnije površine takođe mogu profitirati od ovakvog rešenja, jer će u njima biti više svetlosti i neće izgledati sumorno.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak