Moćna "F serija" na dva točka

Novosti 07.04.2018 10:33
Moćna "F serija" na dva točka


Model 850 GS - pruža sav poznati komfor i tehnologiju koju jedan BMV motocikl ima. Nova moćna "mašina" ima potpuno novi paralelni "twin" agregat od 95 KS, zapremine od 850 ccm.NA našem tržištu pojavila su se dva sjajna motora iz takozvane F serije bavarskog "BMV".

Model 850 GS - pruža sav poznati komfor i tehnologiju koju jedan BMV motocikl ima. Nova moćna "mašina" ima potpuno novi paralelni "twin" agregat od 95 KS, zapremine od 850 ccm.

Ovaj dvotočkaš odlikuje robusniji izgled, a jedna od najvećih promena jeste nova šasija, koja koristi aluminijumski umesto čeličnog trellis rama koji se nalazi na "F800GS" i "R1200GS". Felne od 21 inča su napred, a 18 inča pozadi, a dodatne elektronske opcije uključuju tempomat i multikontroler na levoj ručici. Motocikl kao dodatnu opremu nudi i menjač za brzu promenu stepena prenosa - aktuelni Gear Shift Assistant Pro.

"BMV F 750 GS" predstavlja ulaznicu u svet GS modela. Ovaj motocikl poseduje sve što i druga dva starija brata - F850 GS i 1200 GS. Svojim novim izgledom i još snažnijim motorom, spreman je da pored svakodnevnih izazova odgovori i na duga putovanja, bez manjka komfora u odnosu na veće modele.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak