Odmorite dušu i telo: Egzotične destinacije koje treba posetiti!

Stil magazin 06.04.2018 10:02
Odmorite dušu i telo: Egzotične destinacije koje treba posetiti!


Doživećete neverovatno životno iskustvo!Daleke destinacije su sve popularnije i popularnije. Razlozi za to su mnogobrojni i raznovrsni. Možda žudite za avanturom i raznim aktivnostima koje u Srbiji nisu lako dostupne ili jednostavno želite da pobegnete od gradske vreve i gužve u raj prirodnog i životinjskog bogatstva.

Predlažemo 3 top aranžmana za vaš predstojeći odmor. Čak i ako niste detaljista i još uvek ne znate gde ćete i šta ćete, krajnje je vreme da potražite aranžman koji vam odgovara. 

1. Kolumbija

Iako se vezuje za poreklo narko-bosa Pabla Eskobara, ova zemlja privlači turiste na mnogo više načina. Ime Kolumbija osmislio je venecuelanski revolucionar Fransisko de Miranda po prezimenu Kristifora Kolumba, čime je želeo da označi ceo Novi svet, a posebno onaj deo koji je bio pod španskom i portugalskom vlašću.

Zbog svog geografskog položaja, današnja teritorija Kolumbije bila je koridor za ljude između Mezoamerike, Kariba, Anda, i Amazonije. Najstariji arheološki nalazi sa lokaliteta Monsu i Pubenza datiraju od dvadeset hiljada godina pre nove ere.

Fotografija je u Kolumbiji počela da se razvija 1841. kada je Žan-Baptist Luj Gros doneo dagerotip. Javna biblioteka Piloto poseduje najveću kolekciju negativa u Latinskoj Americi.
Odmorite dušu i telo: Egzotične destinacije koje treba posetiti!

2. Singapur, Indonezija, Malezija

Predstavljamo vam neverovatno putovanje u tri predivne zemlje Azije – modernu utopiju Singapur, neverovatne hramove Jave i plaže magičnog Balija, pa sve do posebne Malezije. Singapur je grad-država na jugu Malajskog poluostrva. Pravo iz modernog grada put nastavljate do Indonezije, tj. grada Džokdžakartu. Nekadašnja prestonica, a danas grad sultana, idealno je za obilaženje hramova centralne Jave.

Soliteri, svetske banke, trgovački lanci i još mnogo toga čini grad Kuala Lampur sa kojim završavate ovu jedinstvenu turu.

Odmorite dušu i telo: Egzotične destinacije koje treba posetiti! 

3. Peru, Bolivija, Čile, Argentina

Na kom delu karte sveta stavljate sledeću čiodu? Južna Amerika! Obići ćete sledeće: Isla de Sol, La Paz, Maču Pikču i još mnogo, mnogo toga. Za ovako nešto treba da budete pravi avanturista u duši! Doživećete neverovatno životno iskustvo preko Anda i u bliskom susretu sa prirodom koja mami vaše uzdahe i poglede, poput vulkana, gejzira, crvenog jezera i slično.

Odmorite dušu i telo: Egzotične destinacije koje treba posetiti!

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak