Posle decenije apstinencije: Kolin Farel ponovo na rehabilitaciji

Gloria 05.04.2018 22:46
Posle decenije apstinencije: Kolin Farel ponovo na rehabilitaciji


Nekada poznat kao “loš momak Holivuda”, Kolin Farel je pre 12 godina prestao da pije i konzumira drogu. To je odlučio posle filma “Poroci Majamija”, čijeg se snimanja, kako je priznao, ne seća. Sada, nakon što je proslavio deceniju apstinencije, ponovo se prijavio na rehabilitaciju.Kako piše “Daily Mail”, irski glumac prijavio se u kliniku za lečenje zavisnosti u Arizoni. Reč je o jednoj od najluksuznijih klinika tog tipa u kojoj mesečni boravak košta 36.000 dolara, a tamo su pre Ferela boravili Selena Gomez, Kevin Spejsi, Kejt Mos, Tajger Vuds…

Izvori bliski glumcu kažu da nije počeo ponovo da pije niti da uzima drogu, ali je bio pod velikim stresom prošle godine i osetio je poriv da poklekne. Kako se to ne bi dogodilo, prijavio se u kliniku, navodi cdm.

Prošle godine Farel je snimio tri filma i bio je svestan svog stanja pa je odlučio da stvari stavi pod kontrolu.

Proslavljeni glumac ne želi da poklekne prvenstveno zbog sina Džejmsa (15), koga ima sa Kim Bordenav, a koji ima Angelmanov sindrom, odnosno redak neurogenetski poremećaj koji karakterišu usporeni intelektualni razvoj kao i nervne i mišićne abnormalnosti.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak