Tuga: Preminuo dečak koji je upao u reku

Mondo 02.04.2018 22:57
Tuga: Preminuo dečak koji je upao u reku


U Sijarinskoj banji danas je u nestao šetogodišnjak koji je upao u reku. Iako je relativno brzo ponađen, lekari nisu uspeli da mališanu spasu život.Spasilačke ekipe i meštani pronašli su i izvukli iz Banjske reke šestogodišnjeg F. B. koji je kasno popodne upao u reku u Sijarinskoj banji kod Medveđe. Usledila je borba za život mališana u Domu Zdravlja u Medveđi. Lekri su uččunili sve što su mogli, ali detetu, na veliku žalost, nije bilo spasa. 

"Reanamicija je trajala više od sat, ali nažalost, nismo uspeli da se izborimo za njegov život jer je više od dva sata bio pod vodom", kazao je dežurni lekar u toj ustanovi agenciji Beta.

Predsednik Opštine, Nebojša Arsić, rekao je da je F. B. izvučen je iz hladne, nabujale rečice četiri kilometra nizvodno od Sijarinske banje, prenosi RTS.

Do nesreće je došlo posle 17 sati kada se dečak igrao sa drugom pored reke i najverovatnije se okliznuo i upao u nabujalu reku.

Kako kažu u MUP-u, oko 18.00 sati dobijena je prijava da je dečak upao u reku i od tada je za njim krenula potraga.

Alarmirane su sve spasilačke službe - policija, vatrogasci i lokalna samouprava. Njegovo telo pronađeno je tri do četiri kilometra nizvodno, u zaseoku Popovići.

To je danas druga smrt deteta u Jablaničkom okrugu. Tri sata ranije, na groblju u Leskovcu poginuo je dvanaestogodišnji D.B. ;kada je na njega pao nadgrobni spomenik.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak