BMW M4 - Sportski kabriolet

Novosti 02.04.2018 12:39
BMW M4 - Sportski kabriolet


Specijalno razvijeni elementi dizajna i opreme obezbeđuju ekskluzivnost kako eksterijera, tako i enterijeraPRE 30 godina, BMW M brend je prvi put dopunio asortiman svojih modela kabrioletom visokih performansi. Pred početak leta 1988. pojavio se BMW M3 kabriolet koji je ponudio ljubiteljima moćnih mašina mogućnost da i pod otvorenim krovom uživaju u sportskom automobilu projektovanom za svakodnevnu upotrebu, ali sa motorom dokazanim na trkačkoj stazi.

Njegov naslednik, BMW M4 kabriolet (kombinovana potrošnja goriva: 9,5-8,7 l/100 km; kombinovane emisije CO2: 218-203 g/km), najnovija je interpretacija ovog vozila. Uspešna tradicija ovog modela i ekskluzivnost sada su izraženi kroz model BMW M4 kabriolet edicija "30 Jahre" (30 godina).

Model ove edicije proizvodi se u ograničenoj seriji od 300 vozila i sa paketom M Competition. Ovaj kabriolet - četvorosed oduševljava snagom od 450 KS, izduvnim "M sport" sistemom, prilagodljivim M" vešanjem sa specifičnim "Sport" modom, ekstremno sportskom konfiguracijom sistema kontrole stabilnosti DSC i "Active M" diferencijalom. Specijalno razvijeni elementi dizajna i opreme obezbeđuju ekskluzivnost kako eksterijera, tako i enterijera.

Isključivo za model ove edicije, točkovi od 20 inča su u boji "Orbit Grey" mat.

Natpis "30 Jahre Edition" utisnut je u pragove vrata i u naslone za glavu, dok oznaka na ukrasnoj lajsni enterijera na strani suvozača u delu instrument-table može da se pohvali, pored teksta "30 Jahre Edition" i brojem "1/300", kao referencom na ograničenu seriju.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak