Skandal - Sonja Vuksanović završila u policiji zbog tuče sa devojkom bivšeg muža

Blic 25.03.2018 22:58
Skandal - Sonja Vuksanović završila u policiji zbog tuče sa devojkom bivšeg muža


Kako Blic ekskluzivno saznaje Sonja Vuksanović je zajedno sa prijateljicom noćas saslušana u policijskoj stanici zbog napada na devojku bivšeg supruga.Reč je o izabranici Željka Šašića, Katarini Lazić, a Sonja je na nju fizički nasrnula u prestoničkom restoranu.

- Sve se desilo jako brzo, usledila je kratka rasprava koja je eskalirala u fizički okršaj. Sonja je sa prijateljicom nasrnula na devojku Željka Šašića. Policija je odmah pozvana, a kako smo mogli da zaključimo Sonja je čak i saslušana - otkriva očevidac za "Blic".

Stupili smo u kontakt sa pevačem Željkom Šašićem koji je potvrdio naše navode.

Skandal - Sonja Vuksanović završila u policiji zbog tuče sa devojkom bivšeg muža

- Da, tačno je. Policija ima prijavu i neka se ona bavi time. Moja devojka je istraumirana. Nemam pojma zbog čega je došlo do udaraca i sukoba. Zvao sam prijatelje ako imaju kameru da vide šta se desilo. Nije ona prva napala njih i sve je bila banalna situacija. Nije mi jasno kakva je to primena sile i mafijanje. Ko tu glumi mafiju? Nije mi jasno, u šoku sam i zaprepašćen sam. Ne znam šta da vam kažem. Sreća nije bila tuča velika, vec scena, ali nije ni malo prijatno. Čemu to ponašanje vodi? To je više za one koji tim ljudima treba da sude. Sluđen sam ceo dan oko toga - priznao je pevač.

Na pitanje da li se čuo sa bivšom suprugom kako bi je upitao zašto je došlo do napada Šašić je priznao:

- Ne, ona i ja nemamo kontakt odavno. Nažalost nemamo nikakvu komunikaciju. Ne mogu da utičem ni na čije ponašanje. Svi smo odgovorni, punoletni i veliki ljudi. Svako za svoje postupke treba da odgovara. I ja sam odgovarao za svoje. Šta će biti dalje, videćemo - zaključio je muzičar, koji nije želeo da otkrije tačne povrede koje je dobila njegova izabranica.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak