Komšije isprozivale Dubravku Mijatović: Glumica im se tek sada neće javljati

Puls 25.03.2018 19:04
Komšije isprozivale Dubravku Mijatović: Glumica im se tek sada neće javljati


Glumica Dubravka Mijatović zatvorena i nikome se ne javlja na ulici. Bar tako o njoj kaže komšiluk!Publika je osim na pozorišnoj sceni trenutno može videti u serijama "Moja rođak sa sela" i "Nemanjići, rađanje kraljevine", a privatno u elitnom delu Beograda, gde živi sa dve ćerke. Sedamnaestogodišnjom Ivom, koju ima iz braka sa glumcem Goranom Radakovićem, i osmogodišnjom Sarom, koju ima iz braka sa pokojnim Marinkom Madžgaljem.

O našoj popularnoj glumici Dubravki Mijatović, mnogi bi rekli da je retko nasmejana i spremna za priči, a sa tim se slaže i njen komšiluk koji nema baš lepu reč za nju. 

Miloš koji je u penziji i brine o bezbednosti ovog kraja za "Pulsonline" je rekao:

"Sve znam šta se dešava u kraju, bivši sam policajac i to mi je u prirodi. Dubravku retko srećem, ponekad kada prođe ulicom. Nikada se ne javlja. Zatvorena je osoba."

I susetka glumice Dubravke se slaže:

" Dubravka živi ovde u blizini, a tu su joj i roditelji. Žive jedno od drugog na pet minuta. Vidim je samo u prolazu, a kada se sretnemo, nikada se ne javi. Zatvorena je za razliku od njenih roditelja, sa kojima se uvek lepo ispričam. Znam je više sa televizije i iz serija, nego iz komšiluka."

Arogantna

Većina drugih komšija nije bila raspoložena da javno da priča o Mijatovićevoj, ali su nam otkrili da je nepristupačna.

- Ne znam da li joj je to štit da joj ljudi ne prilaze ili je prosto tako mrzovoljna. Ima takvih ljudi, prosto od rođenja budu takvi. Dubravku sam nasmejanu video samo na televiziji. Starija ćerka je velika i često šeta mlađu. Idu na razne aktivnosti i Dubravka ih sve vreme vozi tamo-ovamo. Verujem da joj nije lako, sama mora o svemu da brine. Mada, roditelji joj žive u blizini i velika su joj podrška - kaže jedan od komšija koji nije želeo da se predstavi.

Bilo nam je više nego dovoljno da sumiramo utiske o Dubravki Mijatović, makar prema tome kako je najbliže komšije opisuju.

Napustila dve serije usred snimanja

Sudeći po onome što smo saznali na terenu, Dubravka je ista u privatnom i poslovnom životu. Ona tokom svoje karijere nije pristajala na kompromise. Postala je poznata po ulozi Đine u seriji “Srećni ljudi”. Dubravka je na početku snimanja druge sezone odlučila da napusti seriju. I dok se u novinama moglo pročitati da je glumica dobila otkaz jer je redovno kasnila na snimanje, Dubravka je tvrdila da je jedini razlog njenog odlaska iz serije neredovna isplata honorara i pretvaranje njenog lika u kič i šund. Dubravka je napustila snimanje i Pinkove serije „Pare ili život“, u kojoj je tumačila glavni ženski lik - Višnju. Izvršni producent i glumac Milutin - Mima Karadžić je izjavio da mu je žao što se to dogodilo, ali da nisu mogli da izađu u susret Dubravkinim zahtevima. Sada je gledaoci prate u seriji “Moj rođak sa sela” gde tumači jednu od glavnih uloga.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak