Mia Borisavljević objavila sliku s bebom

Novosti 21.03.2018 22:39
Mia Borisavljević objavila sliku s bebom


Pevačica Mia Borisavljević porodila se juče rano ujutru u beogradskom porodilištu “Narodni font”. Na svet je donela devojčicu kojoj je dala ime EmaPevačica Mia Borisavljević porodila se juče rano ujutru u beogradskom porodilištu “Narodni font”. Na svet je donela devojčicu kojoj je dala ime Ema.

Jutros se oglasila na društvenoj mreži “Instagram” fotografijom sa tek rođenom bebom i postom u kojem se zahvaljuje osoblju porodilišta. Takođe, pevačica je naglasila da je da je biti mama “divan osećaj”.

Pročitajte šta je Mia napisala na “Instagramu”:

Dragi drugari, juče u 5:37 je na svet stigla Bokijeva i moja devojčica Ema Grujić, teška 3.650 i dugačka 54cm. Ovo je najemotivniji momenat iz operacione sale koji je zabeležila moja doktorka Slađana Mihajlović, koja je vodila trudnoću od početka i bila u svakom momentu uz mene do samog kraja. Hvala ti Slađo. Hvala i celom timu doktora iz Narodnog Fronta koji su bili spremni u pola noći i neizmerno prijatni i profesionalni. Posebno da se zahvalim i Ceracell matičnim ćelijama, za uspesno obavljen zadatak i anesteziologu Željku Pavloviću koji je bio od ključnog značaja. Drage devojke, divan je osećaj biti mama i vredi svakog bola! Dragi prijatelji, lepo se provedite večeras i popijte koju i za mene. Vole vas vaši Mia, Ema i Boki.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak