Top 7 kombinacija boja u oblačenju sa kojim nema greške

Mogu Ja To Sama 20.03.2018 22:50
Top 7 kombinacija boja u oblačenju sa kojim nema greške


Ako ste neko ko voli da nosi žive boje s obzirom na godišnje doba i vreme, onda ste na pravom mestu!U današnjem postu otkrivamo vam top 7 kombinacija boja sa kojima nema greške kada je oblačenje u pitanju i koje će uvek izgledati šik i skupoceno!

Nađite svoju omiljenu!

1. Srebrno i ledeno plavo - Postoji nešto neopisivo privlačno u smirenosti ledeno plave boje i živosti koju emituje srebrna dok se u njoj prelama sunčeva svetlost. Kombinujte odevne komade različitih materijala za ultimativan šik izgled.

2. Kraljevsko plava i boja cigle - Ovo je jedna od naših omiljenih kombinacija boje. I jedna i druga su same za sebe upadljive i upečatljice, a u kombinaciji stvaraju savršenu harmoniju kontrasta hladne i tople boje, ističući jedna drugu na najbolji način.

3. Siva i koralno narandžasta/crvena - Hladnoću sive boje koralni tonovi narandžaste i crvene savršeno upotpunjavaju dajući kombinaciji momenat vizuelnog iznenađenja. Dok je koralna jaka i upečatljiva, siva je tu ceo izgled ,,smiri''.

4. Mornarsko plava i krem - Ovo je kombinacija boja u kojoj ćete garantovano izgledati kao devojka od milion dolara. Jednostavnost i klasika koji se cene!

5. Bebi plava i braon - Čednost bebi plave boje i zagasitost braon nijansi čine zaista savršen sklad u kom se kontrasti dopunjavaju i čine celinu kompletnom. Dok nas plava vraća letu, moru i suncu, braon podseća da je jesen u punom zamahu.

6. Roze i belo - Ako želite nežan, čedan i ženstven izgled kombinacija roze i bele će biti pravi izbor. Posebno dobro će pristajati pripadnicama lešeg pola koje imaju svetliju kosu.

7. Žuto i braon - Savršena kombinacija koja na prvi pogled viče ,,jesen''! Ovo su boje koje sama priroda kombinuje, pa zašto onda ne biste i vi!IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak