Žene sa najviše stila na planeti: Ove trikove Francuskinje koriste za savršen izgled!

Stil magazin 19.03.2018 17:01
Žene sa najviše stila na planeti: Ove trikove Francuskinje koriste za savršen izgled!


One su naše omiljene cure od stila i sve što je vezano za njih - od mode, preko stila i saveta za lepotu, mi obožavamo.Postoje odevni komadi, aksesoari i make-up rutine koji nas momentalno upućuju na stil Francuskinja: crno-bele prugice, uske farmerke, baletanke, crvene beretke i crveni karmin.

Dame u Francuskoj su večne muze stila i to prevashodno zbog svoje neposrednosti, prirodnosti i nonšalantnosti i bez obzira na to da se svet sve više okreće Italijankama ili Australijankama, mi se uvek vraćamo izvoru žensvenosti, tim očaravajućim Francuskinjama.

Neobavezni šik u njihovom izvođenju nije samo inspiracija, već način života koji skoro svako od nas želi da kopira, piše Elle.


Nesavršnost 

Strogo ispeglana gardroba, zalizana kosa, do perfekcije stilizovane lokne, karmin koji se završava tačno na ivicama usana - sve ovo i ovako upakovano nećete videti na Francuskinjama. One se zalažu za stilsku nonšalanciju i uspevaju u tome - razbarušena kosa koja govori da su tek ustale, bore koje se vide, a ne sakrivaju, garderoba koja omogućava ležernost i opuštenost. O, da, uče nas da je sasvim savršeno biti nesavršen.


Minimalna šminka 

Francuska mantra savršenog šminkanja se odnosi na svežinu! Svež i prirodan izgled nikada ne izlazi iz njihove mode, a šminka treba da bude što umerenija, jednostavnija i prirodnija. Glasaju za neutaralan ruž, nežna rumenila u bojama breskve i obaveznu maskaru.


Crveni ruž


To je ta stilska iskrica, modni kec iz rukava koje izvode lepe dame iz Francuske i namenjen je za večernji izlazak. Neretko u svojim tašnicama imaju samo kreditnu karticu i crveni karmin.


Personalizovani nakit 

Pravilo "manje je više" važi za svaku Francuskinju. I po pitanju nakita, opredeljuju se za provereni minimalizam, ali je personalizovan tako što je skoro svaki komad unikatan. Neretko će na vratu nositi diskretne lančiće sa svojim imenom ili imenom drage osobe, a sve u cilju jedinstvenosti!


Bela košulja 

Ovaj klasični komad dobija novi smisao kada ga ponesu Francuskinje - podvrnu rukave do lakata, podignu kragnu i samo prednji deo uvuku u farmerice!


Razbarušena kosa 

Francuskinje puštaju da se kosa osuši prirodno, čak i ne koriste češalj i na taj način dobiju one seksi talase koji čine svaki njihov izgled neodoljivim.


 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak