Novi detalji tuče: Heder Loklir preživela pokušaj ubistva?

B92 13.03.2018 15:03
Novi detalji tuče: Heder Loklir preživela pokušaj ubistva?


Poznata glumica Heder Loklir nedavno je uhapšena zbog nasilja nad svojim dečkom, ali i nasrtaja na policajce koji su intervenisali u njenom domu. Dve nedelje kasnije ružna slika o privatnom životu nekadašnje zvezde sada jo dbila obrt. Ona tvrdi da je njen partner zapravo gušio do te mere da nije mogla da diše i da su njegove rane nastale u samoodbrani.Naime, Kolin Loklir, glumičina sestra ispričala je lokalnim kalifornijskim policajcima kako su se one noći kad je glumica uhapšena, ona i njen dečko, građevinar Kris Heiser prepirali, a nakon toga je on pokušao da je zadavi.

Glumica je svog izabranika uhvatila u laži tako je došlo do eskalacije sukoba.

"Kris je hteo da ubije moju sestru, u to sam sigurna. Ona nije ni najmanje kriva u tom okršaju. Davio je", rekla je Kolin za "Daily Mail".

Ona je rekla i da je njihova treća sestra Lori van sebe od besa, dok je Heder trenutno, prema pisanju "Entertainment Tonight", na rehabiltaciji i programu odvikavanja od alkohola.

Incident se dogodio u glumičinoj kući u kalifornijskom gradiću Thousand Oak 25. februara.

U policijskom zapisniku navedeno je da je tog spornog dana Heder uhapšena zbog nasilja.

Njen partner je imao nekoliko povreda po telu, krvario je iz nosa, ali je odbio lekarsku pomoć. Rekao je da ga je glumica grebala i čupala, a čak čak ga je ugrizla i za nos, a Heder nije imala nikakve ožiljke po sebi.

Nasilje je inače prijavio glumičin brat, a Heder je prilikom policijske intervencije pružala otpor što joj je izazvalo dodatne probleme. Zadržana je u policijskoj stanici i morala je da plati kauciju da bi se branila sa slobode.

U svom iskazu je priznala da nije bila uračunljiva i da je preterala.

Ovo ipak nije prvi put da glumica ima ispade, jer je nekoliko puta privođena zbog vožnje u alkoholisanom stanju, jednom se čak i težu saobraćajnu nezgodu, ali nije se povredila.

Heder ima kćer Avu Samoboru iz braka sa bivšim mužem, gitaristom Ričijem Samborom. Oni su oboje zabrinuti zbog incidenta, a Ava je čak i prisustvovala kad su došli policajci. Tokom istrage, policajci su pronašli pištolj marke "Smith & Wesson" koji je registrovan na ime zvezde serija "Dinastija" i "Melrouz plejs".

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak