Tipsarević opet mora "pod nož"

Mondo 12.03.2018 22:35
Tipsarević opet mora "pod nož"


Srpski teniser Janko Tipsarević objavio je danas da ponovo mora na operaciju kako bi, kako je naveo, rešio problem na desnoj nozi.Janko Tipsarević već dugo se bori sa zdravstvenim problemima.
 
Srpski teniser bio je primoran u poslednjih nekoliko godina da pravi duge pauze, vraćao se na teren, ali su ga nove nevolje opet udaljavale od tenisa.
 
Nažalost, Tipsarević, koji je van terena od US Opena krajem avgusta prošle godine, saopštio je javnosti da mora na novu hiruršku intervenciju. Ona će biti obavljena na desnoj nozi u utorak.
 
"Sličan je, ako ne i isti problem koji je bio i poslednjih godinu i po dana. Operacija je neophodna ako i dalje planiram, a verujte da planiram, profesionalno da se bavim tenisom", naveo je Janko u poruci na Instagramu.
 
Tipsarević je posle nastupa u Njujorku saopštio da mora ranije da završi sezonu, a nedugo posle toga odradio je manji hirurški zahvat na nozi.
 
On se početkom februara vratio na teren i počeo da radi jačim intenzitetom, ali je mesec dana kasnije objavio da će pauza ipak potrajati.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak