Povlači se iz sveta glume: Kameron Dijaz više nećemo gledati na filmu

Alo 12.03.2018 21:22
Povlači se iz sveta glume: Kameron Dijaz više nećemo gledati na filmu


Ona je jedna od prepoznatljivih lica Holivuda. Kameron Dijaz (45), zvezda filmova "Čarlijev anđeli", "Ima nešto u vezi Meri", "U njenim cipelama", "Svadba mog najboljeg druga"... plenila je svojom pojavom na malim ekranima. A sada je najavila povlačenje iz sveta glume.Kameron Dijaz, koja od 1994. godine na velikim ekranima pauziraće svoju uspešnu glumačku karijeru ne bi li se posvetila porodičnom životu, kako kaže njena prijateljica Selma Bler.

Selma Bler bila je glumičina koleginica u filmu "Najslađa stvar" iz 2002. godine. Dve prijateljice nedavno su se srele i razgovarale o tom filmu, kada je Selma izrazila želju da snimi i drugi deo, ali je Kameron bila izričito protiv. Kako kaže, dosta joj je filmova, želi da se posveti porodičnom životu.

Blerova je medijima rekla da je Kameron srećna, zaljubljena i da jednostavno želi da kvalitetno iskoristi svoje vreme i slobodu. Kameron Dijaz poslednji put se na velikim ekranima pojavila 2014. godine, u filmu Eni, a otad navodno odbija svaku ponudu za film.

Ranije ove godine velika tema bila je Kameronina želja da dobije bebu sa svojim mužem, Bendžijem Madenom, gitaristom i pevačom benda Good Charlotte. Oboje bi hteli da se ostvare u najvažnijoj ulozi života ‒ ulozi roditelja ‒ i žarko žele da stvore porodicu. Dosta se šuškalo o Kameroninoj trudnoći, ali slavna glumica još uvek ništa nije zvanično potvrdila.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak