Ana Nikolić: Ljubav je jača od razvoda

Mondo 12.03.2018 18:10
Ana Nikolić:  Ljubav je jača od razvoda


Pevačica Ana Nikolić otvoreno o pomirenju sa reperom.Tajna veza, pa venčanje, trudnoća i rođenje ćerke Tare iznenadila je mnoge, ali ne kao i razvod  popularne pevačice Ane Nikolić i repera Raste i to odmah nakon porođaja.

Malo, po malo, imamo prilike da vidimo Rastu i Anu zajedno na nastupima, u javnosti. Mnogi kažu da je u pitanju marketinški trik, ali evo šta kaže Nikolićeva po tom pitanju.

"Kad god se susretnem sa nekim problemom, samo pomislim 'i ovo će proći', nabacim osmeh na lice i trudim se da rešim probleme. Ne čekam skrštenih ruku da oni nestanu. Moja sudbina je u mojim rukama. Kada se deca u parku posvađaju, počnu da se druže posle pet minuta, jer to su deca, važno im je samo da se igraju. Kada se posvađaju njihove majke, nastaje problem jer nijedna neće prva da kaže 'izvini, pogrešila sam, preterala sam...'. Srećna sam što smo Stefan i ja sačuvali to dečje u sebi i što bez obzira na to što sam ja njemu slomila igračku ili što je on meni bacio pesak u kosu možemo da nastavimo da se družimo, volimo i uživamo u našoj porodici. Ljubav je jača od razvoda", izjavila je pevačica za "Kurir".


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak