Narodna stranka: Godišnjicu ubistva Đinđića dočekujemo u novom mraku

Beta 12.03.2018 14:52
Narodna stranka: Godišnjicu ubistva Đinđića dočekujemo u novom mraku


Narodna stranka ocenila je danas da Srbija 15. godišnjicu ubistva prvog demokratskog premijera od Drugog svetskog rata Zorana Đinđića dočekuje u novom mraku"Na sceni je ista vlast koja se oduvek borila ne samo protiv njega već protiv ideje slobodne, demokratske, razvijene i obrazovane Srbije", navela je Narodna stranka u saopštenju.

Dodala je da je za tu vlast volja naroda i odbrana izborne pobede 5. oktobra 2000. godine bila puč, državne institucije nešto što bi trebalo iskoristiti za sopstvenu korist, a pravo glasa luksuz, koji bi trebalo ograničiti gradjanima Srbije.

Narodna stranka navela je da će negovati uspomenu na Djindjića kao primer borbe protiv mraka, borbe za nacionalne interese i borbe za osnovna prava i slobode, dodavši da će joj kao stranci koja baštini i nacionalne i gradjanske vrednosti, Djindjić služiti kao jedan od modela da je to moguće, čak i neophodno.

"Borba se nastavlja. Nećemo dozvoliti da Djindjićeva žrtva bude uzaludna. Ideja moderne, uspešne, civilizovane, dostojanstvene i ponosne Srbije će pobediti", poručila je Narodna stranka.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak