Neutralne nijanse su uvek aktuelne

Super žena 11.03.2018 17:55
Neutralne nijanse su uvek aktuelne


Uvek elegantne i moderne, crna, bela, siva, bež, kao i različite nijanse smeđe, vrlo su praktične jer se lako uklapaju.Kad vam dosade jarke boje i "fensi" šarenilo, odaberite odeću neutralnih nijansi i nećete pogrešiti. Uvek elegantne i moderne, crna, bela, siva, bež, kao i različite nijanse smeđe, vrlo su praktične jer se lako uklapaju sa svim drugim bojama i nude široke mogućnosti za kombinovanje. U ovu grupu, većina stilista ubraja i modroplavu, maslinastozelenu, krem, pa i srebrnu i zlatnu.

Ove boje, "otporne" na trendove, možete da nosite u različitim prilikama, a stručnjaci za modu savetuju da prilikom kupovine skupe odeće uvek birate modele neutralnih nijansi, jer ćete ih tako bolje iskoristiti i lakše kombinovati sa jarkim, sezonskim "šik" bojama.

Ukoliko imate tamniji ten i kosu u toplim tonovima smeđe i plave, najbolje ćete izgledati u odeći zlatne, bež, maslinaste, krem i čokoladno smeđe nijanse.

Nasuprot tome, damama svetlijeg tena s crnom ili crvenom kosom, najbolje stoje neutralni hladni tonovi srebrne, modroplave, sive, crne i bele.  

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak