Medicinska sestra otrovala muža cijanidom

RTV 10.03.2018 10:10
Medicinska sestra otrovala muža cijanidom


Irena Š. (55) iz Horgoša uhapšena je zbog sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo tako što je svom suprugu ubrizgala cijanid nakon čega je on preminuo.Policija u Subotici je saopštila da se osumnjičena tereti da je prošlog meseca svom suprugu koji se nalazio u bolnici, gde mu je medicinsko osoblje pružalo pomoć, ubrizgala cijanid.

Određeno joj je zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Subotici, saopštila je policija..

Da podsetimo, Ištvan Š. (63) je primljen 19. januara na hitan prijem u Opštu bolnicu i dok mu je pružana medicinska pomoć njegova supruga, inače medicinska sestra na Odeljenju ginekologije, ušla je u prostoriju gde se on nalazio i dala mu je injekciju. Ubrzo nakon što mu je ubrizgala tečnost on je i preminuo.

Iste večeri policija je, zbog sumnjivih okolnosti pod kojim je čovek preminuo, razgovarala sa zaposlenima. Njegova žena je kasnije privedena na razgovor, ali je ubrzo puštena jer se loše osećala, a telo njenog supruga poslato je na obdukciju u Novi Sad.

U Opštoj bolnici niko nije želeo da komentariše ovaj slučaj dok traje istraga.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak