Šok otkriće: Đole Đogani - Moja braća ne znaju da čitaju!

Alo 09.03.2018 16:40
Šok otkriće: Đole Đogani - Moja braća ne znaju da čitaju!


Đole Đogani godinama živi mirniji porodični život sa suprugom Vesnom, te je njihova svakodnevica daleko drugačija od ostalih članova porodice Đogani.Đole je progovorio o situaciji brata Gagija Đoganija, učešće njegove ćerke Lune u rijalitiju, ali i otkrio ko stoji iza njegovih najsmešnijih izjava.

Često ste dovođeni u situaciju da budete predmet sprdnje zbog vaših navodnih biser-izjava. Koliko ima istine u tome?

"Čuvena priča “Čekaj me kod kolima”, pa “Sladžin bivši muž”. Ja sam odradio da to bude u moju korist iako se nije radilo o meni, meni su to pripisali. Ja nisam puno grešio. Drugi se grešili. Kada bih se ja ogradio i rekao nisam to ja, Gagi je, nisam ja, Baki je, ispao bih debil, budala. To su moja brača. Bilo kakva su, moja su brača. Nisu načitani, ne čitaju, ali su mi brača i za njih bih dao sve."

Šta je prvo što je vaša supruga Vesna naučila od vas?

"Kada se Vesna upisala u moju plesnu školu, došla je sa zgužvanom novčanicom da plati članarinu. Vratio sam je da se vrati i ispravi novčanicu. Još tada sam joj rekao da pare moraju da se cene i da ne može tako da ih gužva."

Sa bivšom ženom ste ostali odličan prijatelj posle razvoda. Da li je i danas tako?

"Ja sam sa Slađom najbolji drugar. Svi se čude kako možemo. Ona ima dečka koji dolazi da se savetuje sa mnom kako da je smiri. I ja mu dajem savete. Žali mi se kako mu ona svašta kaže. Onda ga ja uputim."

Priča se da je vaša snajka Anabela iskoristila priču svoje ćerke Lune kako bi oživela svoju muzičku karijeru?

"Pa nije, nije. Ne verujem da je Anabela imala spremljenu priču unapred koja bi sada pospešila njenu karijeru. Ona i ja ne pričamo, ali ona nikada ne bi upotrebila svoju decu zarad promocije. Ona je bila veliki borac i borila se da brak opstane. Obratila mi se za pomoć. Molila me je da vodimo Gagija kod psihijatra, psihologa, da rešimo određene probleme. Do poslednjeg časa se borila za Gagija. Na razne načine. Pošteno se borila za svoju decu na zdrav i normalan način. Ona i ja ne pričamo neko vreme, ali ja joj skidam kapu."

Prezime Đogani se svakodnevno pominje u najgledanijem rijalitiju “Zadruga”. Da li vam to smeta?

"Ne gledam, pa me ne dira. Žao mi je što mala Luna prolazi kroz razne faze svega i svačega. Ja nisam bio za to da bilo ko od Đoganija uđe u rijaliti."


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak