Džej uporedio Darka Lazića sa najvećim narko-bosom svih vremena

Alo 08.03.2018 17:35
Džej uporedio Darka Lazića sa najvećim narko-bosom svih vremena


Džej Ramadanovski snimio je duet "Hej, živote, druže" sa crnogorskim pevačem Bobanom Rajovićem, a popularni Dorćolac nam je na promociji otkrio da mu povratak na scenu toliko prija, da je korišćenje nedozvoljenih supstanci sveo na minimum!Lepo je kada snimite ovako lepu numeru sa kolegom koga poštujete. Dosta je bilo loših stvari koje su me pratile. Te teško bolestan, te mi kače afere za drogu, kao da je to nešto što treba da me obeleži posle toliko godina karijere. Predstaviše me kao narkomana, a ja sam oduvek bio otvoren što se droge tiče. Dešavalo se da povučem dve-tri linije, nastavim veče, provod, nikada u tome nisam video ništa toliko loše. Od devete godine pušim. Nisam neko ko ne priznaje istinu - kaže pevač i dodaje:

- Pitaju me često da li sam probao "koku". Kako nisam, čoveče? Znate kako se kaže, ako je kokain droga, onda sam ja narkoman. (smeh) Poročan sam, svoje poroke sam prigrlio, oni su deo mene i šta sad da se radi. Nikada nisam koristio ono đubre od tableta ili heroin i ozbiljno savetujem omladinu da to ne uzimaju nikad. Da jesam, sebe bih nazvao smećem od čoveka. Ali sada se trudm da izbegavam bilo kakvu drogu.

Džej se osvrnuo i na aferu "kokain" koja prati njegovog mlađeg kolegu Darka Lazića.

Sneki je najbolja riba, a Jadranka mangup!

Poznato je da Džej voli lepe žene, a među koleginicama je za njega neprikosnovena Snežana Babić Sneki.

- Sneki je ubedljivo najbolja riba. Ni dvaput mlađe koleginice ne mogu da joj priđu! Ribetina i po, skidam kapu svaki put kad je vidim. Pohvalio bih i Jadranku Barjaktarović. E, ona je mali mangup. Nastupao sam sa njom nekoliko puta i taj zvrk može da vrti oko prsta koga hoće. Prelepa je, prezgodna, atraktivna, a peva kao slavuj. Sa njom bih želeo da snimim duet - otvoren je pevač.

- Ispratio sam gužvu oko Darka Lazića i kokaina. Srce me boli što su ga razapeli jer je on strašno dobar momak i vrhunski pevač. Ubeđen sam da su mu namestili celu priču. Dečko je otišao na nastup u Švajcarsku, Romi iz Švice ga nagovorili da uzme kokain i upropastili ga slikama. On se zaigrao, ponela ga atmosfera, povukao je liniju i ispao najgori od sve dece. Pa majku mu, kao da je ubio čoveka.

Mišljenja sam da u svakoj priči ima pomalo istine, znate već da gde ima dima, ima i vatre, ali ne podržavam osuđivanje od strane svih kao da je najgori šljam i smeće. dečko je kvalitetan kao čovek, otac, kolega. U jednom trenutku sam se zapitao da li se radi o Laziću ili Pablu Eskobaru - kaže kroz smeh Ramadanovski, koji je ostavio težak period iza sebe, a najviše ga je zabolelo što su ga neke kolege otpisale.

- Malo-malo sam mogao da čujem: "Gotov je Džej, nema ništa od njega". Ljudi su me poslali na onaj svet, a to nije prijatno. Ipak, koprcam se, žilav sam ja. Sreća, pa će me ono što imam iza sebe nadživeti. To je najvrednije što imam - zaključuje živa legenda folk muzike.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak