Opel Combo Life - Najbolji porodični prijatelj

MojAuto 08.03.2018 16:37
Opel Combo Life - Najbolji porodični prijatelj


Kompanija Opel nastavlja proizvodnu ofanzivu lansiranjem istinskog univerzalca u vidu modela „kombo“ - čudesnog porodičnog automobila, prepunog inovacija koje sve čini mogućim.Baziran na novoj arhitekturi, neverovatno prostran, izuzetno praktičan i svestran, „kombo“ je opremljen sa jednim ili dvoje kliznih vrata, a može da se naruči u „kratkoj“ (4,40 metara) ili „produženoj“ (4,75 metara) verziji, kao petosed ili sedmosed. Sa novim „opelom“ bićete heroj lokalnog sportskog tima, kada budete smestili sedam članova ekipe i njihovu opremu pred odlazak na sledeći meč.
 
Opel Combo Life - Najbolji porodični prijatelj

Čak ni planirano „proširivanje“ porodice ne donosi stres, jer su na raspolaganju tri individualna zadnja sedišta sa Isofix držačima za dečija sedišta, uz hedonističko uživanje zahvaljujući panoramskom krovu. Vaši prijatelji će takođe obožavati izvanrednu prostranost i zamoliće vas da pozajme vaš novi „opel“ za odlazak u najbližu prodavnicu nameštaja, jer novi „kombo lajf“ raspolaže sa početnih 597 litara, pa sve do 2.693 litra zapremine prtljažnog prostora. Takođe, mogućnosti praktičnog noviteta, kada je odlaganje predmeta u pitanju, u skladu su sa svestranošću vozila i reper su u segmentu. Tako veliki odeljak u centralnom grebenu može da primi sve, od flaša zapremine 1,5 litara pa do pametnih mobilnih telefona, novčanika ili tableta. Osim toga, putnici kako napred tako i pozadi, mogu bezbedno da odlože predmete u velike džepove na vratima.

Opel Combo Life - Najbolji porodični prijatelj

Međutim, ono što je još fascinantnije jeste do koje mere „kombo lajf“ pete generacije podiže lestvicu u smislu tehničkih ambicija segmenta, što se odnosi na nivo bezbednosti i komfora, koji dobijaju sasvim novu dimenziju. Vozilo je opremljeno tehnologijama i sistemima vozačke asistencije, dobro poznatim iz C i SUV segmenta, poput upozorenja na pospanost vozača, zadnje kamere koja iz ptičje perspektive pokriva 180°, „hed-ap “ displeja i grejanog obruča volana, presvučenog kožom. Uz to, povrh svega, novi „kombo lajf“ je takođe prijatan za oko, zahvaljujući odvažnim proporcijama, koje mu daruju snažnu i robusnu pojavu.

Početak prodaje startuje u prvoj polovini 2018., dok se prve isporuke mogu očekivati u drugoj polovini godine.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak