Danas trilateralni sastanak BiH, Srbije i Hrvatske u Mostaru

Blic 06.03.2018 08:00
Danas trilateralni sastanak BiH, Srbije i Hrvatske u Mostaru


Predsednik Aleksandar Vučić učestvuje na trilateralnom sastanku Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije u MostaruPredsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće danas u jednodnevnoj poseti Mostaru, gde će učestvovati na trilateralnom sastanku BiH, Hrvatske i Srbije.

Na sastanku će učestvovati predsedavajući BiH Dragan Čović, članovi Predsedništva BiH Mladen Ivanić i Bakir Izetbegović i predsednik Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, najavljeno je danas iz pres službe predsednika Srbije.

Sastanak članova Predsedništva BiH sa Vučićem i Kitarovićevom planiran je za 12.00 časova u Čovićevom kabinetu, saznaje Srna.

Nakon toga uslediće sastanak članova Predsedništva BiH, Vučića i Kitarovićeve sa ministrima inostranih poslova BiH Igorom Crnatkom, Srbije Ivicom Dačićem i Hrvatske Marijom Pejčinović Burić, rekli su Srni izvori bliski Predsedništvu BiH.

Susret je planiran u 13.45 časova u hotelu "Mepas" u Mostaru, a obraćanje novinarima predviđeno je u 14.25 časova.

Trilaterala se završava radnim ručkom u hotelu "Mepas" koji će predsedavajući i članovi Predsedništva BiH prirediti u čast predsjednika Srbije i Hrvatske.

Vučić će u Mostar stići u 11.35 časova gde će ga na mostarskom aerodromu dočekati Crnadak i gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić.

Čović je rekao da će teme biti opšte i da su očekivanja visoka, a da je njegov cilj postići maksimalno dobre odnose sa susedima.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak