Ponosni mama i tata izveli malu Katju: Nataša Bekvalac izašla iz bolnice

Mondo 05.03.2018 23:26
Ponosni mama i tata izveli malu Katju: Nataša Bekvalac izašla iz bolnice


Pevačica Nataša Bekvalac izašla je iz bolnice sa novorođenom kćerkom Katjom.Nataša se porodila carskim rezom 28. februara u privatnoj klinici u Beogradu, a iz porodilišta ju je izveo suprug Luka Lazukić.

Pogledajte kako je izgledao dolazak ponosnog tate:

Pevačica je sveže isfenirana, našminkana i svedeno obučena napustila privatnu bolnicu, sa malom Katjom i suprugom. Luka je nosio korpu u kojoj se nalazila bebica, a na pitanje na koga liči, Nataša je kratko odgovorila: "Naravno, na mene!".

Ono što ćemo zameriti novopečenoj mami je to što je dozvolila da je predstavnici medija, čekaju ispred bolnice duže od pet sati, da bi ih na kraju skoro skroz izignorisala!

Svi znamo današnje vremenske prilike, pa mislimo da nije u redu da se dogovori ne poštuju, posebno što je susret sa predstavnicima medija pevačica sama inicirala. I nakon čekanja od skoro pet sati na hladnoći, pevačica je bukvalno protrčala pored fotoreportera i novinara, ne želeći ni da se fotografiše, ni da odgovara na pitanja. Draga Nato, pa nisi Madona!

Domaća štampa ranije je prenela da je on prisustvovao porođaju, i da je Nataša tražila da tokom dolaska bebe na svet u sali svira EKV.

Pevačica iz prvog braka sa Dačom Ikodinovićem ima kćerku Hanu, dok Lazukić sa bivšom suprugom Aleksandrom ima kćerku Iru. Pevačici je ovo treći brak, pošto se prošle godine razvela od rukometaša Ljube Jovanovića, a odmah potom uplovila u romansu sa Lazukićem.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak