Mira Škorić raskinula veridbu: Uhvatila verenika sa muškarcem

Alo 04.03.2018 12:42
Mira Škorić raskinula veridbu: Uhvatila verenika sa muškarcem


Pevačica Mira Škorić i dalje ne može da se oporavi od šoka, kaže da ne veruje šta joj se dogodilo!Mira Škorić raskinula je veridbu sa Nemcem nakon što ga je zatekla u krevetu sa muškarcem!

Pevačica je nedavno posetila biznismena iz Berlina bez najave, kako bi mu priredila iznenađenje. Međutim, kada je ušla u njegov stan, u koji je trebalo uskoro da se useli, zatekla je šokantnu scenu - Nemac je bio u krevetu s mlađim muškarcem!

Pevačici je pao mrak na oči, počela je da psuje i viče, a njen verenik je uporno ponavljao da mu je to samo dobar prijatelj.

- Ovakvu sramotu nisam nikad doživela. Toliko sam ponižena kao žena da ne znam kako da se nosim s tim. Nijednog trenutka nisam pomislila da bi me prevario s nekom ženom, a kamoli sa muškarcem! Tu sliku ne mogu da obrišem iz svoje glave. Ovaj svet je otišao dođavola - započinje svoju potresnu ispovest Mira Škorić.

Pevačica kaže da je s Nemcem videla budućnost i da će joj mnogo vremena biti potrebno da se oporavi. S obzirom na to da je strastveni ljubitelj pištolja i da često ide u streljanu, pevačica je srećna što u tom trenutku nije imala oružje kod sebe.

- Zbog posla sam bila sprečena da neko vreme idem u Berlin, iako me je svakodnevno molio da dođem kod njega. Kada sam jedva uspela da odložim neke obaveze, rešila sam da ga iznenadim. Pošto imam ključ od stana, nisam mu se najavila, a kad sam ušla... Evo i sada se ježim od toga! Uhvatila sam ga s muškarcem! Toliko sam povređena i da sam u tom trenutku imala pištolj kod sebe, ubila bih ih obojicu. Bacila sam mu prsten, okrenula se i otišla - kaže Škorićeva za Kurir.

Pevačica kaže da je sada izgubila svaku veru u ljubav i da je sa verenikom prekinula svaki kontakt.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak