5 predmeta koji privlače negativnu energiju u vaš dom

Lepota i zdravlje 03.03.2018 22:49
5 predmeta koji privlače negativnu energiju u vaš dom


Imate utisak da vas nesreća prati u stopu. Možda se rešenje vašeg problema krije upravo u vašem životnom prostoru. Prema mnogim verovanjima, postoje predmeti, kao i njihov loš položaj, koji u vaš dom privlače negativnu energiju.Ukoliko  želite harmoniju u svojoj kući, kao i osećaj oslobođenja od nelagode izbegavajte ovih 5 sitnica u dekoraciji vašeg životnog prostora:

1. Ogledalo okrenuto prema krevetu

Veruje se da ogledalo okrenuto prema krevetu može uzrokovati probleme u ljubavnoj vezi, ono usmerava negativne uticaje u inače zdrav i  kvalitetan odnos.

2. Crna vrata

Boju ulaznih vrata najbolje je odabrati prema strani sveta na koju su okrenuta. Crna vrata su pravi izbor, jedino ako su okrenuta ka severu, u suprotnom će u vaš dom prizvati lošu energiju.

3. Biljka sa bodljama

Za oštre, šiljaste predmete, kao i biljke sa bodljama, važi da donose nesreću i negativnu energiju, stoga izbegavajte biljke poput kaktusa u svom životnom prostoru.

4. Kalendar na pogrešnom mestu

Kalendar u blizini ulaznih vrata prostorije, podseća na prolaznost vremena i života, pa se veruje da tako postavljen utiče na životni vek stanara datog prostora.

5.  Slika brodoloma

Slika brodoloma predstavlja nemir koji može uticati na ponašanje i raspoloženje stanara.

Ukoliko izbegnete ovih pet sitnica, pustite svetlost i svežinu unutra, vaš dom će postati prava mala oaza pozitivne energije!IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak