Ništa od fer razvoda: Mustafa hoće sve za sebe

Mondo 02.03.2018 15:01
Ništa od fer razvoda: Mustafa hoće sve za sebe


Turski pevač odustao od sporazumnog razvoda, ne želi da deli imovinu, novac, a ni starateljstvo nad decom sa Eminom Jahović. Mustafa Sandal je odlučio da ne bira način kako da u brakorazvodnoj parnici od Emine Jahović zadrži što veći deo bogatstva i starateljstvo nad sinovima Javuzom i Jamanom.

"Kada su odlučili da se razvedu, Mustafa i Emina su se dogovorili da sve podele, kao i da oboje imaju starateljstvo nad dvojicom sinova, odnosno oni bi živeli kod majke, ali bi turski pevač mogao da ih viđa kad god poželi", saznaje "Informer".

Izgleda da se Sandal predomislio, jer sada želi da on određuje kada će ih Emina viđati i da ona njemu plaća alimentaciju.

Ono što je izvesno je to da će Sandalovi ljudi učiniti sve da Eminu predstave u što grđem svetlu, kako bi javnost izvršila pritisak na sud.

Navodno po turskom zakonu, bivši supružnici ne moraju da dele imovinu i takođe kod njih nije praksa kao u Srbiji da deca automatski pripadnu majci.

"Ako muškarac ima dokaze da je supruga kriva za propast braka, on je na konju. U tom slučaju ima više šansi da zadrži novac, nekretnine, ali i decu. Njemu sada ide na ruku što se u Srbiju piše o navodnom Emininom neverstvu sa Markom Miškovićem", saznaje tabloid.

 SMS poruke koje su navodno razmenili Emina i Marko Mišković "procurele" su u javnost, iako su se svojski trudili da to niko ne sazna.

"Jedini zaključak do kojeg su došli jeste da su im telefoni hakovani i da je na taj način obelodanjeno sve što su jedno drugom pisali. Izgleda da se njihova ljubav ipak nije ugasila posle deset godina. Marko je burno reagovao kada je saznao da su tabloidi objavili njihovu intimnu prepisku i sada pokušava da se opravda pred suprugom Jovanom s kojom ima ćerku, ali i pred ocem, koji se protivio njegovoj vezi sa pevačicom od samog početka", piše "Alo".


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak