Nežna koža leđa

Novosti 01.03.2018 18:29
Nežna koža leđa


Posle tuširanja nahranite kožu celog tela hidratantnim losionom, uključujući i leđa. Olakšajte negu leđa praktičnim pomagalima kojima ćete ih lakše dohvatitiIako je još uvek zima i zakopčani ste do grla, sigurno znate da će se rezultati redovne nege kože, ne samo lica već i tela videti već sa prvim prolećnim zracima sunca.

Čini se da su leđa pomalo zapostavljena u svakodnevnoj nezi jer ih je teže dohvatiti nego druge delove tela. Posle tuširanja nahranite kožu celog tela hidratantnim losionom, uključujući i leđa. Olakšajte negu leđa praktičnim pomagalima kojima ćete ih lakše dohvatiti, sunđerima za pranje leđa i leđnim masažerima za nanošenje kreme.

Jednom do dvaput nedeljno uradite piling kako bi koža "prodisala". Ako imate masnu kožu, izbegavajte masna mleka i ulja, a dajte prednost laganim hidratantnim losionima. Tretmani za negu tela poput masaže, pilinga i maski nisu korisni samo za dubinsku negu kože nego i za opuštanje.

Vašim leđima su potrebne i aktivne vežbe, poput plivanja, joge ili hodanja, koje jačaju mišiće i sprečavaju bolove u leđima. I, naravno, nemojte da zaboravite na pravilno držanje!


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak