Savršeno oblikovane obrve

Novosti 28.02.2018 15:24
Savršeno oblikovane obrve


Ukoliko želite savršeno oblikovane obrve u nijansi koja se slaže uz boju vaše kose, sve đto vam je potrebno su olovka, senka i specijalna maskara za obrveŽELITE savršeno oblikovane obrve u nijansi koja se slaže uz boju vaše kose? U tom slučaju, dovoljni su vam olovka, senka i specijalna maskara za obrve, ali nemojte da nanosite sve odjednom, jer će obrve izgledati neprirodno.

Ukoliko koristite olovku, dobro je naoštrite, kako biste izbegli debele i neprecizne crte na obrvama. Olovke s tvrdim vrhom su idealne za ivice obrva, a one s mekšim za popunjavanje praznina u sredini obrva i vizuelni efekat gustih dlačica.

Senku za oči u nijansi koja se slaže uz boju vaše kose, lagano nanesite aplikatorom ili četkicom na obrve i nežno utrljajte prstom.

Maskara za obrve sa gel formulom sa pigmentima, na bazi puževe sluzi, može da ukroti dlačice koje štrče ali i da neguje vaše obrve. Premažite ih laganim potezima nagore prateći konturu obrva, a za "fatalniji" izgled možete da probate tamniju nijansu. Ako imate guste obrve, svaki dan ih očešljajte četkicom koja se nalazi na olovci za obrve ili krejonu.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak