Poboljšajte svoj stil

COVERmagazin 21.02.2018 23:06
Poboljšajte svoj stil


Često znamo reći kako je od sleđenja mode važnije izgraditi dobar lični stil, ali postavlja se pitanje kako?!1- Pitajte prijatelje za pomoć

Prijatelji ne služe samo da bi s vama podelili tajne ili tračali. Oni su odličan izvor novih ideja, posebno kada se radi o stilu. Dve glave razmišljaju bolje od jedne, ali u ovom slučaju što više to bolje. Što više prijatelja imate, to ćete imati više ideja.

2- Razgovarajte s osobama koje se razumeju u modu

Sigurno u svome okruženju imate jednu osobu koja voli modu i razume se u stil. Pitajte je za savet. Što biste trebali promeniti, a šta istaći..

3- Čitajte modne portale i časopise

Poneki će vam ponuditi kompletne savete šta nositi, a što ne. Neki će biti dobra inspiracija, a u nekima ćete pronaći ono što nikad ne biste nosili.

4- Pogledajte što je novo

Zvezde izgledaju uvek moderno, pa ako vas zanimaju novi trendovi, pogledajte što oni nose. Zvezde nikad ne trebate kopirati, ali kod njih možete pronaći inspiraciju za novu frizuru, nakit, pa i odeću.

5- Budite svoji

Eksperimentišite sa novim stilovima u privatnosti svog doma, a kada pronađete ono u čemu se osećate najugodnije takav look negujte.

6- Pratite okruženje

Unifikacija nikako nije dobra, ali pogledajte uokolo kako biste videli šta je popularno među vašim prijateljima.

7- Ohrabrite se

Ponekad neku frizuru ljudi nose jer sebe ne mogu zamisliti drugačije, ponekad se namerno ne sređuju kako ne bi izazivali komentare radnih kolega ili okoline. Ipak, uvek imajte na umu da nema ništa loše u tome da budete u svome najboljem izdanju, u svakoj prilici i svakom okruženju.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak