Modni trikovi za samouveren izgled

Super žena 19.02.2018 22:35
Modni trikovi za samouveren izgled


Lepo je uvek biti in i pratiti modne trendove, no ne pod svaku cenu!Šta vam vrede aktuelni trendovi, ako se najnovije modne kreacije vama ne dopadaju ili još gore, ako se ne osećate dobro u njima? Kada je odevanje u pitanju, važi pravilo da, ako se u nečemu dobro osećate to vam lepo i stoji, što će se svakako odraziti i na vaše samopouzdanje.

Evo nekoliko saveta za samouveren izgled:

1. ŽRTVA MODE

Nema ništa gore nego videti devojku koja je obučena po poslednjoj modi, a da joj pritom ništa od stvari koje ima na sebi ne stoje. Ukoliko ipak ne možete bez modnih trendova, pokušajte da ih uklopite u neki svoj lični stil i ne nosite po svaku cenu krojeve koji ne laskaju vašoj figuri, samo zato što su u trendu.

2. UDOBNOST JE BITNA

U idealnom svetu svi bismo mogli da se šetamo u pidžamama i idemo na posao u trenirkama, ali to nije tako i postoje nekakvi kodeksi oblačenja koje moramo ispoštovati. Ono što je svakako dozvoljeno, čak i preporučljivo ukoliko želite da se osjećate samouvereno jeste da nosite komotne stvari u kojima ćete se osećati udobno i dobro, odnosno lepi sebi, pa samim tim i drugima.

3. POZITIVAN STAV

Ovo se ne tiče same garderobe, ali pozitivan stav mnogo utiče na samopouzdanje pojednica. Zato ukoliko vam je raspoloženje u padu obucite omiljenu stvar i barem na taj način popravite raspoloženje.

4. PRAVI KROJ

Veoma je važno da znate šta vam stoji, a šta ne. Tako ćete i kada su poslednji modni krikovi u pitanju moći da izaberete pravi kroj za vas i poboljšate vaš izgled.

5. ŠTA SE NOSI U KOJOJ PRILICI

Ovo pravilo deluje banalno, ali ako se nađete neprikladno obučeni u određenoj situaciji to može veoma narušiti vaše samopouzdanje, zato dobro planirajte šta ćete da obučete kako biste u svakoj prilici blistali.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak