Potvrdili: Razvode se Dženifer Aniston i Džastin Teru

Mondo 16.02.2018 08:17
Potvrdili: Razvode se Dženifer Aniston i Džastin Teru


Nakon meseci nagađanja i čak i priče o novom dečku, glumica i glumac su objavili da je njihovom braku došao kraj.Dženifer Aniston i Džastin Teru su se razišli nakon dve godine braka i sedam godina veze. Par je u zajedničkom saopštenju za Associated Press objavio da je njihovoj ljubavnoj vezi kraj, ali da prijateljstvo ostaje, te da je njihova odluka povodom ovoga bila zajednička.

"U normalnim okolnostima bismo ovo rešili privatno, ali zbog toga što industrija tračeva ne može da odoli prilici da spekuliše i izmišlja, želeli smo da damo istinu direktno. Sve drugo što se napiša o nama, a da ne dolazi direktno od nas je nečiji tuđi izmišljeni narativ. Iznad svega, odlučni smo u tome da zadržimo duboko poštovanje i ljubav koju osećamo jedno prema drugom."

Dženifer i Džastin su potom sebe opisali kao "dva najbolja prijatelja koja su odlučila da se raziđu kao par, ali se radujemo tome da nastavimo da negujemo naše prijateljstvo".

Par se venčao na tajnoj ceremoniji 2015. godine, a njihov razlaz se dogodio još krajem prošle godine. Opšte je poznato da je Dženifer pre ovoga bila udata za Breda Pita od 2000. do 2005. godine, a nedavno su kružili tračevi da joj "rame za plakanje" nudi glumac Džerard Batler.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak