Optužnica zbog ubistva radnice na pumpi: Ubio Kristinu zbog 10 hiljada dinara

Novosti 14.02.2018 14:31
Optužnica zbog ubistva radnice na pumpi: Ubio Kristinu zbog 10 hiljada dinara


Miloš Srebrić (36) se tereti da je 25. maja prošle godine prilikom pljačke benzinske pumpe "NIS Petrola" u Velikom Mokrom lugu ubio radnicu Kristinu Kaplanović (20)Više javno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Miloša Srebrića (36) kojom ga tereti da je 25. maja prošle godine prilikom pljačke benzinske pumpe "NIS Petrola" u Velikom Mokrom lugu ubio radnicu Kristinu Kaplanović (20).

Njemu se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Optužnica je stigla u Viši sud 9. februara, nakon čega mu je produžen pritvor zbog opasnosti da će ponoviti krivično delo u kratkom periodu, rekla je za Tanjug portparol suda Bojana Stanković.

Miloš Srebrić je uhpašen u avgustu, nakon višemesečne potrage, pod sumnjom da je prilikom pljačke pumpe pucao Kaplanovićevoj u glavu, koja je od zadobijenih povreda preminula četiri dana kasnije.

Optužnica zbog ubistva radnice na pumpi: Ubio Kristinu zbog 10 hiljada dinara

Najviše razbojništava počinio je u prestonici, gde je često menjao adrese prebivališta, a najviše je "ordinirao" na opštinama Čukarica i Zvezdara. Tokom boravka u kazneno-popravnim zavodima, nikada nije napravio niti jedan disciplinski prestup.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak