Ljubičasta boja: Najlepša boja zime

Ženski magazin 14.02.2018 11:42
Ljubičasta boja: Najlepša boja zime


Ova duboka prelepa boja očarava u kojem god da se obliku pojavi. Bilo da je u pitanju odeća, lak za nokte ili boja kose, ona će dopuniti i ulepšati svačiji izgled. Reč je o tamno ljubičastoj ili tačnije boji patlidžana.Jeste da poređenje zvuči smešno, ali boja ovog povrća tačno vizuelno opisuje tu nijansu ljubičaste. Ljubičasta boja je zahvalna i stoji uz svaki ton kože, boju kose i druge boje.

Od svečanih haljina do blejzera, u ovoj nijansi se pravi dosta odeće, jer su žene širom sveta nezasite ovom bojom koja mora svuda da bude! Najbolja stvar kod ove nijanse je što je možete kombinovati prema svom stilu i sa svim drugim bojama.

Preporučujemo vam da isprobatesledeće kombinacije: kožne crne pantalone uz majicu u nijansi ljubičaste ili da ceo stajling u crnoj boji dopunite somotskim, ljubičastim blejzerom. Zimski kaputi u ovoj nijansi su takođe odlični jer će razbiti uglavnom monotonu, zimsku modu. Pored toga što je svestrana, ova nijansa je vrlo elegantna pa je mnoge zvezde biraju kada treba da se srede za dodelu nagrada ili neku premijeru.

Glamurozna je i sofisticirana i niko joj ne može odoleti.

Ljubičasta boja: najlepša boja zimeLjubičasta boja: najlepša boja zimeLjubičasta boja: najlepša boja zimeLjubičasta boja: najlepša boja zime

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak