Džef Bridžis i Susan Geston: Ljubavna priča holivudskog para će vas očarati

Kurir 13.02.2018 22:19
Džef Bridžis i Susan Geston: Ljubavna priča holivudskog para će vas očarati


Glumački par Džef Bridžis (68) i Susan Geston (64) u braku su 40 godina i dokaz da prava ljubav postoji. Iskra se pojavi u njihovim očima kada vide jedno drugo još i danas.Džef je priznao da u novčaniku nosi njenu fotografiju koja je nastala u vreme kada su se upoznali. Bilo je to 1975. godine u gradu “Paradise Valley” u Montani. Susan je konobarisala da bi mogla da plaća fakultet. On je tamo snimao scene za film “Rancho Deluxe”, a prvi put ju je ugledao baš dok je radila. Kaže da je morao da je pozove na sastanak. 

– Znao sam da sam ludo zaljubljen u moju suprugu čim sam je video – prisetio se i dodao kako ju je pozvao da zajedno izađu, ali ona je brzo rekla “Ne”.

Srećom, nekoliko večeri kasnije slučajno su naleteli jedno na drugo. Plesali su celu noć i “kliknuli”. Postali su nerazdvojni. Nakon što je Džef tamo završio sa snimanjem filma, Susan je bez puno razmišljanja otišla kod njega u Kaliforniju.

Iako je ljubav između njih planula odmah, brak je usledio tek dve godine kasnije i to nakon što mu je ona dala ultimatum - ili će se venčati i osnovati porodicu, ili razići. Džef je priznao da je po malo strahovao od obaveze, ali kada je video da će izgubiti ljubav svog života, odlučio je da je zaprosi. 

- Rekao sam sam sebi “Bože, ne mogu pustiti ovu ženu da ode”. Video sam sebe kao starca koji razmišlja o toj devojci iz Montane i stalno se pita “Čoveče, zašto se nisam oženio? - ispričao je. 

Zaprosio ju je 1977. godine, a venčali su se pet dana nakon toga.

– Pre braka mislite da će vam se nakon venčanja sva vrata zatvoriti, ali prava istina je ta da otvaranje novih vrata braka vodi u hodnik koji je obložen drugim sjajnim vratima – deci, dubljoj intimnosti, avanturama i svemu ostalom – dodao je.

Nakon 40 godina braka, ovaj sjajni par ima tri ćerke i unuku. Zajedno su radili na 50 filmova.

Kažu kako im je brak sve bolji i bolji svake godine. Bilo je trzavica i nesuglasica, ali uspeli su to da prevaziđu, a to je vodilo sve čvršćoj vezi.

Napominju da je komunikacija jako važna i da oni otvoreno pričaju o onome što im smeta – i to na način da ne prekidaju jedno drugo dok govore o tome.

Džef je prokomentarisao vrlo česte raspade ljubavnih veza u Holivudu.

– Ako promenite partnera svaki put kada postane teško ili ste malo nezadovoljni, tada ne dobijate bogatstvo koje je dostupno u dugačkim odnosima. Moja supruga me podržava, a to čini da je još više volim – rekao je poznati glumac, a prenosi “Country Living”.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak