Vujošević blokirao Partizan zbog duga od 113.000 evra

Novosti 13.02.2018 10:19
Vujošević blokirao Partizan zbog duga od 113.000 evra


U Klub iz Humske stigla od FIBA BAT zabrana registrovanja igrača zbog dugovanja bivšem treneru. Crno-beli isplatili ceo bivši "tim", na redu potraživanja VujoševićaTAMAN pošto se oslobodi jednog duga iz ranijih vremena, uprava Partizana mora da rešava sledeći, jer se prethodna potraživanja nižu kao na traci.
 
Naime, samo nekoliko dana pošto su crno-beli uspeli da odblokiraju račun koji je bio u blokadi zbog finansijskih potraživanja sadašnje Ekspo banke, nasleđenih kupovinom Marfin banke, koja je preuzela Centrobanku, svojevremenog potpisnika ugovora o kreditu, u klub iz Humske stigla je zabrana Košarkaškog arbitražnog tribunala FIBA (BAT) registrovanja igrača zbog neizmirenih dugovanja bivšem treneru Dušku Vujoševiću.
 
Bar dosada, bez obzira na to što je nastupila pomenuta blokada od Vujoševića, ako je verovati učinjenom u prethodnom periodu, uprava se prilično dobro rve sa svim nasleđenim finansijskim problemima, kojih nije baš malo. Naprotiv.
 
Podsećanja radi, u decembru 2017. blokada BAT je skinuta isplaćivanjem duga Kevinu Džonsu (oko 30.000 evra), polovinom prošle godine izmirena su potraživanja prema Edi Muriću (150.000) i Marku Čakareviću iz njegovog prvog boravka u Partizanu, dok je pred kraj pretprošle godine potpuno saniran dug prema Dejanu Musliju.
 
U međuvremenu, dok su rešavali pomenute probleme i servisirali tekuće troškove, crno-beli su uspeli da isplate ranija potraživanja bivših članova Partizana, Andreja Milutinovića, Aleksandra Rašića, Džamara Vilsona, Branislava Đekića, Nikole Pešakovića i Nemanje Bešovića, koji više nisu na listi poverilaca kluba iz Humske. 
 
 
STIŽE PETAR VUJAČIĆ 

DA misli na budućnost nije samo floskula, Partizan je pokazao još jednim potezom, odnosno ojačavanjem omladinskog pogona. Posle kadetskog reprezentativca Srbije Đorđa Pažina, u Humsku stiže i jedan od najperspektivnijih slovenačkih igrača Petar Vujačić (18, 193 cm).
 
Mladi slovenački bek koji je 19. januara proslavio punoletstvo i koji je polubrat Saše Vujačića, vlasnika dva NBA prstena, a sada člana Torina, u tabor crno-belih stiže iz tima Rogaške. U Drugoj ABA ligi imao je prosek od 4,5 poena.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak