Sujeta, spletke, tračevi: Kako su loše drugarice uništile "Seks i grad"

B92 12.02.2018 21:59
Sujeta, spletke, tračevi: Kako su loše drugarice uništile "Seks i grad"


Godine razdora kojima su prikrivane nesuglasice sada su prošlost. Kulturna, saosećajna poruka Sare Džesike Parker bivšoj koleginici Kim Katral povodom smrti brata eskalirala je paljbom seksi Samante. I fanovi, publika i kritičari ostali su u šoku. Raspleta sasvim sigurno neće biti, pomirenja ni u najavi, jer je Kim isključila sve dalje mogućnosti, a strani mediji sada samo tumače ovaj neverovatni skandal koji je potresao Holivud.Kada je Sara postovala da saoseća sa Kim povodom smrti Krisa, njenog brata, nije slutila kako će biti okarakterisana u trenu. Kao "neprijatelj i ne - porodica".

Usledio je virtuelni odgovor koji je svakako bio malo preuveličan.

Kim je između ostalog napisala da ju je Sarino saučešće samo podsetilo koliko je bila okrutna onda, a koliko je takva ista i u sadašnjosti, bez daljeg objašnjavanja, navođenja o čemu se radi.

Ipak, svetski mediji sada tumače da nisu samo pare bile razlog za svađe i prepirke, a da je bilo dana kada sa Kim Katral nisu razgovarale ni Kristin Dejvis ni Sintija Nikson.

Tako je sindrom "loših drugarica" narušio odnose u seriji koja je propagirala upravo suprotno - žensku solidarnost i večno prijateljstvo, "srodne duše" među drugaricama.

U stvarnosti one su bile sasvim drugačije. Čak, navodi "Dejli mejl" (Daily mail), nije bilo ženskog ćaskanja ni tokom šminkanja, pripremanja scena. Razdor je svakog dana bio sve veći - od statusa, scena, seksi scena i golotinje koja se zahtevala od svake glumice pojedinačno. Sve je vremenom postajalo problem i teret.

Istina je da je Sara jedina bila poznata široj publici i pre serije "Seks i grad", kao i daje izdejstvovala poslovni aranžman zahvaljujući prijateljstvu sa producentima.

Ali, istina je takođe bila i da joj je s vremenom bilo sve teže da se bori sa izazovnim i vulkanskim šarmom njene koleginice Kim Katral, koja je kroz lik Samante zaista uspela da izgradi sebe kao glumicu i osvoji publiku širom sveta.

Koliko su Kim smetale razmirice u periodu od 1998. do 2004. koliko je trajalo snimanje serije, pokazuje i njena odluka da odbije snimanje trećeg nastavka filma "Seks i grad".IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak