Kako da vam farmerke savršeno stoje

SML 12.02.2018 19:30
Kako da vam farmerke savršeno stoje


Farmerke su nezaobilazne i apsolutno neophodne, svaka žena ima bar jedan par, a kolekcije sežu i do više desetina. Ali, da li ste sigurni da znate da izaberete baš one savršenePravi model i boja mogu i te kako da učine da izgledate vitkije, da istaknu ili sakriju vaše obline i da laskaju figuri, ili pak da imaju totalni kontra efekat i da vam pokvare siluetu.

Da se to ne bi dešavalo, imamo nekoliko praktičnih saveta kojih treba da se setite kada sledeći put krenete u lov na onaj savršeni par.

Dakle:

Ako ste mršavi i nemate baš naglašene obline, odaberite farmerke ravnih nogavica i sa što više našivenih džepova. Oni će popuniti mesta gde vam nedostaje kilograma.

Manjak kilograma najbolje ćete prikriti nošenjem patchwork farmerki (sastavljene su od različitih delova džinsa ili pak kombinovanih i sa drugim materijalima). Ukoliko ne volite taj stil, zadovoljite se malo širim farmerkama klasičnog kroja.

Sličan problem imaju žene koje nemaju izražene bokove i zadnjicu I u tom slučaju, najbolje je izabrati farmerke ravnih nogavica sa džepovima na guzi. Nećete pogrešiti ni izborom modela koji uz džepove na bokovima imaju i džepove na nogavicama.

Ako ipak, imate prenaglašene obline, za vas su idealan izbor farmerke bez zadnjih džepova. Bilo bi dobro i odabrati tamniju boju teksasa. Žene širokih kukova treba da izbegavaju modele sa velikim džepovima koji ih vizualno šire. Za njih je idealan model tamnijih farmerki bez prednjih džepova, a vizuelnom smanjenju kukova doprineće i one širih nogavica.

Zadnjicu će vizuelno smanjiti farmerice nižeg struka bez džepova. A upravo takve ćete izbegavati ukoliko niste baš visoki jer će vam one još više skratiti figuru vizuelnim “presecanjem” tela baš tamo gde ne želite. Umesto njih, izaberite model ravnih nogavica koje su, po mogućnosti, proštepane po sredini ili imaju ispeglanu crtu. To će vizuelno produžiti noge, posebno ako se odlučite za model nešto višeg struka i sa što manjim džepovima.

Kada jednom pronađete one prave, nosite ih godinama, jer što su starije i izlizanije, to su bolje. Jedno je sigurno, farmerke su uvek in! 

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak