Aplikacije koje pomažu kod loše internet veze

Radio 021 12.02.2018 18:59
Aplikacije koje pomažu kod loše internet veze


Kad treba na brzinu doći do informacije ili nešto obaviti, a internet veza je slaba, korisno je imati neke od ovih aplikacija za Android pri ruci.Google Go
 
Google Go je perolaka (pet megabajta) verzija dobro poznate Googleove aplikacije za Android koja će vam pomoći pri surfovanju webom kad imate posla s niskopropusnom vezom. Dolazi s ugrađenim glasovnim upravljanjem koje ne treba brzu internet vezu, a u postavkama možete namestiti dodatni jezik, kao i manju potrošnju podataka.
 
Datally
 
Datally je Googleov alat za praćenje i upravljanje podacima, podržan veštačkom inteligencijom. Omogućava praćenje korišćenja podataka, blokiranje aplikacija i servisa koji "žderu" podatke, kao i prikaz obližnjih Wi-Fi mreža. 
 
Opera Max
 
Opera Max je besplatna usluga virtuelne privatne mreže (VPN) osmišljena kako bi smanjila potrošnju podataka. Radi uštede, internet promet koji nije enkriptovan biće preusmeren na Operine web servise i algoritme pre nego što se nađu na vašem uređaju.
 
Facebook Lite
 
Facebook Lite je perolaka verzija Facebookove aplikacije za Android koja nudi gotovo sve osnovne funkcije, osim streaminga uživo, upravljanja grupama i stranicama i još njih par. Stizaće vam sva obaveštenja i chat.
 
Messenger Lite
 
Messenger Lite je perolaka verzija istoimene Facebookove aplikacije, dobra alternativa i kad niste na slaboj mreži. Nema oglasa i promocija, nema Stories i chatbotova. Samo vi i ljudi s kojima "brbljate".
 
YouTube Go
 
YouTube Go je verzija popularne Googleove aplikacije za preuzimanje i deljenje videa kojoj nije potrebna brza internetska veza.
 
NetGuard
 
NetGuard je funkcijama bogata aplikacija za firewall koja će vam dati punu kontrolu nad time koja aplikacija ili servis koristi vašu internet vezu.
 
Uključite štedljivi način rada u vašem pretraživaču
 
Bez obzira koristite li kao web pretraživač Google Chrome, Operu Mini ili Mozillin Firefox za Android, u svakom ćete naći štedljivi režim rada. Uključite ga i uštedite do 50 odsto na prometu podataka dok surfujete.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak