Izračunajte lični broj i saznajte sve o vašem ljubavnom životu

Press 12.02.2018 18:50
Izračunajte lični broj i saznajte sve o vašem ljubavnom životu


Numerologija kaže da između brojeva i materijalnih stvari ili živih bića postoji neraskidiva veza. Zato izračunajte vaš lični broj i otkrijte sve o vašem ljubavnom životu.Lični broj dobićete sabiranjem svih brojeva u datumu rođenja. 

BROJ 1 

Ovo su osobe koje ljubav zasnivaju veoma racionalno, promišljeno i na intelektualnoj osnovi. Teško ih je zadovoljiti. Ako od njih očekujete da budu poslušni – kao rezultat dobićete odbojnost i agresivnost. S njima morate da budete pažljivi i da im dajete dovoljno motivacije, jer su skloni neverstvu ukoliko veza postane previše dosadna i monotona. 

BROJ 2 

Ove osobe su veoma izbirljive. Žele praktične i inteligentne osobe oko sebe. Materijalisti su, pa će se lako odlučiti za osobu koja može da im osigura udoban život. To su blage osobe, s kojima je nemoguće posvađati se. Ako iskreno vole – verne su i požrtvovane. 

BROJ 3 

Pre svega žele iskreno prijateljstvo. Tek kada to osete mogu da se upuste u ljubavnu vezu. Njihova ljubav temelji se na poštovanju i potpunom poverenju prema partneru. Sve probleme rešavaju otvorenim i iskrenim razgovorom. 

BROJ 4 

Osobe koje vole duge i stabilne veze. Obožavaju brak i često ga rano ostvaruju. U životu im se desi da pogrešno izaberu partnera. U ljubavi mogu biti nemaštoviti i dosadni. Miran život i stabilan odnos jedini je životni cilj ovih osoba. U vezama su verni, poslušni i spremni na kompromise. 

BROJ 5 

Ove osobe teže za ljubavlju koja je za celi život. Svaka laž ih duboko povređuje i teško je zaboravljaju. Za njih je pravi smisao života pronaći ljubav. Kada je nemaju – kao da nisu živi. Mana u odnosima im je nezrelost i težnja za slobodom. 

BROJ 6 

Osobe koje su sklone promenama. Nisu baš za stalnu i dugu ljubavnu vezu. U stalnoj su potrazi za odgovarajućim partnerom. Veoma su nežne i osećajne, ali uvek imaju poriv da nađu nešto bolje. Zbog toga često ostvaruju ljubav tek u kasnim godinama života, kada postanu zrelije. 

BROJ 7 

Ovim osobama je ljubavni život prožet brojnim ljubavnim vezama. Uživaju u avanturama i flertu. Mnogi od njih, tokom života, imaju i po nekoliko brakova. Životu i ljubavi pristupaju veoma aktivno, pa su stalno u potrazi za novim uzbuđenjem. Često im se dešava da ne vide razliku između ljubavi i strasti. 

BROJ 8 

Ovim osobama se ljubavni život odvija kroz stalne akcije, promene i više brakova. Želja za raznolikošću i stalno odlaganje životnih odluka kao i ozbiljnih životnih pitanja prisutni su kod njih tokom celoga života. Za neku pravu, dužu vezu odlučuju se nakon 40. godine života. 

BROJ 9 

Osobe koje u mladosti često teže vezama sa starijim partnerima jer vole zrelost. Uvek su u nekim suprotnostima. Oni vole neobično i netipično. Uvek tragaju za novim ljubavnim uzbuđenjima. Često doživljavaju razočaranja, ali vrlo brzo se oporavljaju.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak