Kim Katral isprozivala Saru Džesiku Parker

Kurir 12.02.2018 08:28
Kim Katral isprozivala Saru Džesiku Parker


Glumica Sara Džesika Parker (52) izjavila je na “Instagramu” saučešće koleginici Kim Katral (61), čiji je brat Kris pronađen mrtav u svom domuKanadska glumica Kim Katral (61) je pre nekoliko dana ostala je bez voljenog brata. 

Mnogobrojni prijatelju pružili su zvezdi filma "Seks i grad" veliku podršku. Međutim, kada je to probala da uradi nekadašnja koleginica Sara Džesika Parker, dobila je užasavajuć odgovor.

Naime, mnogi su pomislili da nešto ne štima u odnosu dve koleginice kada je Kim odbila da snimi treći deo popularnog filma, a potom rekla i da njih dve nikada nisu bile prijateljice. Iako je Sara tada izjavila da joj je Kim ovom rečenicom slomila srce, usledio je novi šok.

"Ne treba mi tvoja ljubav i podrška u ovom tragičnom momentu Saro", prvo je napisala Kim, a potom i obrazložila:

"Majka me je danas pitala: "Kada će nas Sara Džesika Parker, taj licemer, ostaviti na miru?" Tvoje kontinuirano guranje je za nas veoma bolan podsetnik koliko si bila zlobna tada i sada. Daj da ti razjasnim stvari (ako do sada već nisam): Ti nisi moja porodica, nisi mi prijatelj. Zato ti pišem poslednji put da prestaneš da eksploatišeš našu tragediju da pokažeš kako si "dobra osoba", napisala je ona.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak