Rada Manojlović iskreno: Pevačica otkrila zašto estrada ne podržava Jelenu Karleušu

Kurir 11.02.2018 22:33
Rada Manojlović iskreno: Pevačica otkrila zašto estrada ne podržava Jelenu Karleušu


Rada Manojlović u poslednje vreme govori bez dlake na jeziku, a otkriva da se dugo plašila da kaže neke stvari javno i da je išla linijom manjeg otpora. Sada joj, međutim, nije problem da prizna da podržava Jelenu Karleušu, iako se to možda neće dopasti njenoj konkurenciji."Jelena Karleuša je Jelena Karleuša. Ne samo zbog izgleda, seksepila i oblačenja već i zbog toga što čvrsto stoji na zemlji. Oduševljava me i zbog ljudskosti koju pokazuje prema drugim ljudima. Verujem da mlađe koleginice imaju strah od toga da je podrže u bilo kojem smislu da se ne bi zamerale nekim drugim pevačkim veličinama. Ne treba im to zamerati, ni ja nisam smela deset godina da iznesem svoje mišljenje, išla sam linijom manjeg otpora. U poslednjih godinu-dve nemam nikakvu potrebu da o bilo čemu ćutim. Treba vremena na ovoj estradi da se oslobodiš i da prihvatiš posledice toga da podržiš nekog protiv koga neko drugi od kolega ima nešto. Tu će uvek neko smrtno da se uvredi i naljuti, takva je profesija", iskrena je Rada.

Kako će popularna Rada uskoro biti tetka još jedne bebe, pitali smo je da li je hvata euforija i da li bi volela muško ili žensko dete sa partnerom Harisom Berkovićem. 

"Zaista se radi o prelepom osećaju, bebice su najčistije i najlepše što čovek može da dobije od života. Radujemo se svi i jedva čekamo još jednog člana. Ne znam kakav je osećaj ostvariti se kao majka, ali biti tetka je odličan. Kada se radi o deci sa Harisom, zaista ne razmišljamo o tome, ali mislim da bih, kada bi do toga došlo, malkice više želela devojčicu jer su kod nas Manojlovića sva deca dečaci", rekla je pevačica. 

"Često kada sestra i ja kupujemo za bratanca, primetim koliko više stvari ima za devojčice, pa bi mi sa te strane bilo zanimljivo da kombinujem. Ipak, dečaci su toliko umiljati, bezrezervno umeju da vole, zbog čega se ne bih bunila ni kada bih dobila dečaka", iskrena je Rada.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak