Od večeras Brankov most ponovo "ceo"

Mondo 09.02.2018 09:23
Od večeras Brankov most ponovo "ceo"


I poslednja saobraćajna traka na Brankovom mostu u Beogaradu, koji je bio delimično zatvoren za saobraćaj zbog rekonstrukcije, biće prohodna od večeras u 18.00 sati, najavljuju iz Grada."Svih šest saobraćajnih traka na Brankovom mostu biće prohodne za saobraćaj od 18.00 sati i to tri dana pre roka u kome smo obećali da ćemo to da uradimo", rekao je gradski menadžer Goran Vesić.

Vesić se zahvalio kompaniji Mostogradnja, koja rekonstruiše Brankov most, na "dobrom radu i brzini".

On je podsetio da je građanima obećao još u decembru prošle godine da će sve saobraćajne trake na Brankovom mostu biti prohodne od 12. februara.

Vesić je saopštio da je tokom protekle noći i današnjeg dana zameniti asfalt u poslednjoj traci i postaviti saobraćajnu signalizaciju, kako bi "žuta traka" iz pravca Novog Beograda prema starom delu grada mogla nesmetano da se koristi.

Vesić se zahvalio građanima na strpljenju koje su pokazali proteklih šest meseci dok je trajala rekonstrukcija mosta i rekao "da sada kada se popravka bliži kraju i kada je zamenjeno skoro 40 tona čelika može građanima da kaže da je deo mosta zbog oštećenja bio nebezbedan za korišćenje i da je morao hitno da bude popravljen".

"Most je sada rekonstruisan i bezbedan a završni radovi na donjem delu mosta sa reke potrajaće još neko vreme ali je najvažnije da će saobraćaj od sutra neometano da funkcioniše", poručio je gradski menadžer.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak