Slađa Delibašić hitno operisana

Press 08.02.2018 23:03
Slađa Delibašić hitno operisana


Slađa Delibašić je deset godina odlagala zahvat kojem je sada konačno morala da se podvrgneSlađa Delibašić već 10 godina ima problem sa polipima na glasnim žicama, a zbog brzog načina života i obaveza koje svakodnevno ima nije stizala da se pozabavi svojim zdravstvenim problemom, dok joj doktor nije saopštio da bi mogla da snosi velike posledice.
Slađa Delibašić hitno operisana, uskoro ponovo mora pod nož!
 
Međutim, Slađa je sada morala da se podvrgne operaciji, pošto je "probila sve rokove".
 
- Super sve. Operisala sam, Doktror Đukić me operisao. Ja sam to trebala još pre deset godina da završim i onda sve danas sutra, nastupi i nikako... Kada sam otvorila ovaj vrtić, malo sam se posvetila tome, više nego nekim drugim bitnijim stvarima. Sada sam odlučila da to skinem i super mi je, mnogo bolji glas imam - rekla nam je Slađa.
 
Kako kaže, oporavak je trajao dve nedelje, ali je u narednom periodu čeka još jedan zahvat.
 
- Evo sada imam u martu nastupe, u Mekedoniji i u Bosni. Trebalo je dve nedelje da se oporavim malo i super mi je. Bila sam na kontroli, sve je okej. Još mi je koleno ostalo da sredim. Ja sam operisala rog meniskusa, pre dve godine, a sad u decembru, pre dva meseca, mi je pukao nerv. Eto, još to da operišem i kao nova sam - otkrila je Delibašićeva za Telegraf.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak