Vodi najtežu životnu bitku: Marina Tucaković operisana

Novosti 08.02.2018 16:26
Vodi najtežu životnu bitku: Marina Tucaković operisana


Marina Tucaković u Institutu za onkologiju vodi najtežu životnu bitku. Autorka najvećih domaćih hitova od 5. februara leži u Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, gde je i operisanaMarina Tucaković koja je obolela od malignog tumora dojke, operisana je na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije (IORS).

Marini je dijagnostifikovan ozbiljan karcinom na levoj dojci, a o ozbiljnosti njenog zdravstvenog stanja govori i činjenica da je operisana ubrzo nakon što joj je otkrivena bolest.

Naime, ona je više od godinu dana sumnjala na tumorske promene, ali da se nije obraćala lekarima za pomoć.

U međuvremenu je i dosta oslabila na kilaži, što se jasno videlo prilikom njenog pojavljivanja na promociji singla Milice Pavlović, 26. jula 2017. godine.

Vest da Marina bije najveću životnu bitku u sredu se, brzinom munje, proširila u estradnim krugovima. Pevači, za koje je iznedrila pesme koje su im postale lične karte su u šoku i neverici. Svi do jednog tvrde da je Marina velika lavica koja se izborila sa mnogim životnim problemima i ubeđeni su da će i iz ove bitke izaći kao pobednik!

Veliku mamu srpske estrade, kako je mnogi zovu, život nije uvek štedeo. Doživela je veliku porodičnu tragediju 2008, kada je njen mlađi sin Miloš, iz braka sa kompozitorom Futom Radulovićem, iznenada preminuo u 24. godini. Futa i Marina imaju i sina Milana Laću.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak