Svaka je trpela, pa i ja: JK progovorila o seksualnom zlostavljanju!

Alo 07.02.2018 18:43
Svaka je trpela, pa i ja: JK progovorila o seksualnom zlostavljanju!


Nakon seks-skandala koji potresaju Holivud, na temu ove vrste zlostavljanja progovorile su i naše zvezde.Među prvima je progovorila Jelena Karleuša. Jk je poznata kao osoba koja nema dlake na jeziku. Pevačica tvrdi da je veliki broj žena koje su deo šou biznisa trpelo neku vrstu nasilja.

- Mislim da je bukvalno od mene pa do svih ostalih žena u šou biznisu, svaka trpela seksualno zlostavljanje. Ne mora to da bude fizičko zlostavljanje, ali seksualno uznemiranvanje na razne načine da, evo prva ja - rekla je Jelena u emisiji Exkluziv. Dodala je da je izgradila takav stav da se muškarci ne usuđuju da je uznemiravaju na ovaj način.

- Ja sam žena koja prevazišla te strahove i koja je, htela - ne htela, morala da ima mušku energiju kako na sceni, tako i u životu, zbog čega se muškarci na to ne usuđuju. Ali, postoji veliki broj žena koji ćutke trpi to - kaže Karleuša.

- Sve dok se ćuti o tome bićemo žrtve. Jedna kad progovori otvoriće se Pandorina kutija i svega će tu biti - jasno je poručila Jelena.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak