Novosađani biraju lokacije za rekreaciju

RTV 07.02.2018 09:59
Novosađani biraju lokacije za rekreaciju


Na sajtu Stonoteniskog kluba "Novi Sad" je otvoreno glasanje za izbor deset lokacija u gradu na kojima bi, u okviru projekta "Stoni tenis u prirodi", mogli biti izgrađeni betonski stolovi za taj sport.Reč je o nadogradnji prošlogodišnjeg projekta stonoteniskog kluba, koji će ove godine biti kapitalan, ističe PR projekta Ljiljana Maširević.

Svaki građanin može da glasa za pet od ponuđene 21 javne površine, a deset sa najvećim brojem glasova dobiće na proleće stonoteniske stolove.

"U okviru ovog projekta, koji finansira kompanija NIS, osmišljene su brojne aktivnosti, a reč je o sportskim sadržajima kojim će se animirati što veći broj korisnika", kaže Maširević.

Stonoteniski betonski stolovi biće najviše postavljani na lokacijama gde već postoje teretane na otvorenom, kaže načelnik Gradske uprave za sport i omladinu Vlastimir Mastilović.

"Zavod za izgradnju grada je dosta novca uložio u postavljanje dečijih igrališta i teretana na otvorenom, a uz njih će i betonski stolovi biti dostupni građanima koji žele da igraju stoni tenis", kaže Mastilović.

Glasanje za odabir deset javnih površina traje do 12. februara, a realizuje se na sajtu Stonoteniskog kluba "Novi Sad".


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak