Jelena Karleuša: Seka mi je bizarna i smešna

Vesti 05.02.2018 21:01
Jelena Karleuša: Seka mi je bizarna i smešna


Seka Aleksić uradila je nove fotografije koje će pratiti kampanju za njen koncert u Areni a na kojima veoma podseća na svoju ljutu rivalku Jelenu Karleušu iz 2008. godine.



Naime, Aleksićeva ne samo da je iskopirala Karleušin stajling i poziranje nego je čak angažovala i njene modne saradnike.

Iako fotografije još uvek nisu izašle u javnost, na društvenim mrežama pojavio se snimak sa foto-šutinga koji je Aleksićeva postavila na svom profilu, a ispod koga su Karleušini fanovi ostavili brojne komentare u kojima je nazivaju plagijatorkom.

Sudeći po reakciji, ovaj Sekin potez nije mnogo iznenadio Karleušu.

- Ona generalno kopira sve od Rijaninih tetovaža i frizure do mene. Ne razumem vas, vi ste to tek sad primetili? Ona je poznata po tome od kada je počela. U početku mi je bilo bizarno, a sada mi je smešno - rekla je Karleuša nakon što smo joj poslali Sekinu fotografiju na uvid.

Za Aleksićkin izgled na slikanju bio je zadužen "Demode kotur", za koji se inače Karleuša neretko slika.

Pored haljine koja lebdi u vazduhu identičnog kroja kao Karleušina iz kampanje za album "Testament", Seka je "pozajmila" i frizuru, ali i poze.

Ovaj snimak izazvao je pravi rat fanova koji su ispod snimka ostavljali brojne komentare koje je administrator stranice uglavnom brisao.


Izvor



Dodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak