4 divne boje koje će vas učiniti još lepšim i zavodljivijim

Cosmopolitan 28.01.2018 23:21
4 divne boje koje će vas učiniti još lepšim i zavodljivijim


Boja odeće može poboljšati ili pogoršati vaš izgled. Dobro odabrane nijanse mogu "oživeti" vašu kožu, kosu i celokupan izgled.Svako ima neku "svoju boju" u kojoj uvek izgleda i oseća se fantastično.

I dok to obično zavisi od mnogo stvari, poput boje kose, očiju i tena, postoje neke nijanse koje laskaju baš svima i s kojima nikada nećete pogrešiti.

"Pojedine nijanse deluju lepo na svim tipovima kože i boji kose jer daju savršen balans toplih i hladnih tonova", tvrdi predstavnica poznatog instituta za boje Pantone, Leatrice Eiseman, a evo i o kojim bojama je reč:

Puder roze

Sa ovom bojom ne možete da pogrešite, budući da odlično stoji većini dama bez obzira na boju tena, samo izaberite neki komad koji ide uz vas, majicu, sako, pantalone, mantilić, kardigan, džemper, suknju, bluzu ili neku romantičnu haljinu. Puder roze proteklih godina je i veoma popularna pa ćete u ovoj boji biti uvek u trendu.

Ljubičasta

Ljubičastu boju je institut Pantone najavio kao boju 2018. godine. Ona je takođe jedna od retkih boja koja dobro stoji svim devojkama, bez obzira na boju kose i tena. Ljubičasta boja ostavlja utisak raskošnosti i samouverenosti.

Crvena

Ovo je idealna boja za devojke koje vole ženstveni stil, ali su ipak dovoljno odvažne da se istaknu u gomili. Jer u crvenom ćete sigurno uvek biti primećene.

Rezedo boja

Ova nijansa varira od najnežnijih nijansi zelene, preko zelene sa žućkastim primesama, do zelene sa plavim tonovima. Iako deluje kao izazovna za nošenje, odlično se kombinuje s crnim komadima, ali i drugim neutralnim bojama te daje koži blistav i zdrav izgled.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak