Evo ko je u stvari Anđelina Džoli! Ovi detalji lede krv u žilama!

Kurir 18.01.2018 23:04
Evo ko je u stvari Anđelina Džoli! Ovi detalji lede krv u žilama!


Anđelina Džoli (42) važi za jednu od najlepših glumica sveta. Ali, njen život obliluje nesvakidašnjim, skandaloznim, pa čak i morbidnim činjenicama.Iako mnogi misle da je jedina kontroverza u vezi sa njom, razvod od Breda Pita, istina je daleko drugačija i dosta mračnija.

Evo ko je zapravo Anđelina

Kao veoma mlada praktikovala je samopovređivanje, jer se na taj način osećala "živom i slobodnom".

"To je za mene bila jedna vrsta terapije" , rekla je jednom prilikom. 

Jedan morbidan detalj veže se za 1996. godinu kada se udala za glumca Džonija Li Milera u beloj košulji, na kojoj je svojom krvlju ispisala ime muža. 

Druga priča je ona o bočicama krvi koje su Anđelina i Bili nosili oko vrata. Na ideju da nose krv jedno drugog oko vrata došla je Anđelina. Smatrala je da je to romantična stvar i da će tako biti bliže u vreme kada su zbog snimanja filmova bili razdvojeni.

Anđelina u filmu "Foks fair"
Priznala je da je tokom devedesetih bila u vezi sa Dženi Šmicu, partnerkom iz pomenutog filma. Navodila je da je bila spremna i da se venčaju, a da je biseksualka potvrdila je i deceniju kasnije u jednom intervjuu. 

Anđelina se ljubi sa bratom
Tokom dodele Oskara 2000. godine šokirala je sve kada je strasno poljubila brata pred gledaocima. Mesecima se šuškalo o njihovoj vezi, ali je ona to kasnije demantovala.
"Svet je mnogo bolesniji nego što sam mislila".

Izjave telohranitelja

Nekadašji Anđelinin telohranitelj pričao je pre nekoliko godina da je ona bezdušna osoba, koja sa mužem ne deli postelju.
"Ona je psihopata i egoista. Njeno ponašanje povređuje sve u njenoj blizini".

Mnogi kažu da ona zrači čudnom energijom i da je se plaše zbog priča koje teraju strah u kosti. Anđelina se navodno godinama bavi crnom magijom.

"Bred je dugo umirao od straha da će Anđelina početi ga koristi moćne magije protiv njega. Misli da ga proganja i da joj je cilj da ga potpuno uništi", rekao je izvor blizak, nekada skladnom bračnom paru. 

Narkotici

Dugo je imala problema sa konzumiranjem narkotika pa je pre snimanja filma "Tomb rajder" morala mesecima da bude testirana na opijate kako bi producenti bili sigurni kome daju glavnu ulogu.

Rasturačica brakova

Poznato je da je Bredu Pitu rasturila brak sa Dženifer Aniston. Ali, pre toga, to isto je uradila i Biliju Bobiju Tortonu. Raturila mu je verdibu i u dala se za njega.

U svetu Holivuda nema nijednog prijatelja sem Breda Pita. Kada su se rastali, navodno je na sve načine pokušavala da okupi ekipu koja će Bredu uništiti reputaciju dobrog holivudskog momka.

 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak