Novi skandal trese Holivud: Glumica optužila slavnog pevača za zlostavljanje

Alo 17.01.2018 17:18
Novi skandal trese Holivud: Glumica optužila slavnog pevača za zlostavljanje


Protiv pevača Sila, glumica Trejsi Birdsol podnela prijavu za seksualno zlostavljanjeSamo nekoliko dana nakon što je napao slavnu voditeljku Opru Vinfri i optužio je da je godinama znala da je Harvi Vajnštajn zlostavljao glumice, britanski pevač Sil suočio se s ozbiljnom optužbom.

Glumica Trejsi Birdsol bila je Silova komšinica pre dve godine u Los Anđelesu. Prema njenim rečima, brzo su se sprijateljili.

- Došla sam kod njega da mi vrati posuđe koje sam mu pozajmila. Odjednom se bacio na mene i pokušao da me poljubi. Počeo je da me pipa i uhvatio me za grudi, iako sam mu rekla da prestane. Bila sam šokirana - ispričala je Trejsi koja je tada sela na kauč. Mislila je da ce joj se Sil izviniti, ali on je ponovo nasrnuo na nju. Tada je, rekla je, izjurila napolje i više ga nikada nije videla.

Glumica je odlučila da progovori o svom iskustvu i prijavila ga je policiji.

- Licemerno je od njega što je komentarisao da je Opra znala za Vajnštajna, a podržala je pokret protiv zlostavljanja žena. On je takođe podržao #MeToo kampanju, a sam je zlostavljač - rekla je Trejsi.

Policija je potvrdila da je zabeležena prijava protiv britanskog pevača. Sil se na optužbe oglasio preko svog PR.

- Sil žestoko negira optužbe koje je protiv njega iznela njegova bivša komšinica. Braniće se protiv takvih laži - stoji u saopštenju.

Podsetimo, pevač je pri nekoliko je dana prozvao voditeljku Opru da je godinama znala da je producent Harvi zlostavljao žene.

- Oh, zaboravio sam. Sigurno si samo čula glasine, ali nisi imala pojma da je Vajnštajn serijski zlostavljao mlade i naivne glumice koje nisu imale pojma u šta se upuštaju. Licemerni Holivud - napisao je Sil nakon što je Opra na dodeli nagrada Zlatni globus održala govor o problemu zlostavljanja žena.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak